Inzerce
Inzerce
Inzerce

Diskuze: Koblihy - Domácí pekárna (strana 1) - diskuze

  • Děkuju za chválu,jsem ráda,že chutnají
    tygřímáma   | 03.11.2010 13:50:04
    Reagovat | URL příspěvku
  • už jsou a jsou supr   
    dankal   | 03.11.2010 13:06:52
    Reagovat | URL příspěvku
  • Dělala jsem včera, ale jelikož se mě nechtěl špinit friťák, šla jsem na ně jinak:
    Vyválela jsem klasiku plát asi půl cenťáku, vykrájela kolečka (tím kelímkem, co se kdysi dostával k TANGU, tomu práškovému nápoji), dala na plech s pečícím papírem, nechala kynout asi 20 minut, pak vprostřed udělala ďolík (bez mučení přiznávám, že jsem k tomu použila spodek solničky, prstama to nešlo a nic jiného k tomu vhodného jsem po ruce ten okamžik nenašla). Rozehřála troubu na 180°C dala to takto nasucho péct, po 10 minutách jsem potřela rozpuštěným máslem s cukrem a dopekla dalších 10 minut. Do ďolíků jsem pak dala tvaroh utřený s troškou cukru, na to povidla a byly       .
    polova   | 26.02.2010 22:08:00 | Reakcí: 4, poslední: 03.11.2010 12:40:05
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • Díky
    Honafa   | 12.02.2009 17:39:02 | Reakcí: 3, poslední: 12.02.2009 19:29:32
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×