Přerušovaná soulož - otěhotnění

Dobrý den, prosím Vás, mám dotaz. Před dvěma dny jsem měla s přítelem přerušovanou soulož. Dnes jsem dostala včas poměrně silnou menstruaci. Jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Děkuji za odpověď.

Odpověď: Dobrý den, pokud jste měla 2 dny před menstruací, pravděpodobnost otěhotnění je velmi malá. Ale přerušovaná soulož jako druh antikoncepce je velmi nespolehlivá a těhotenství se nedá nikdy vyloučit. Proto pokud si chcete být jistá, udělejte si těhotenský test. MUDr. Veronika Ťápalová

Diskuze » Poradna »
Sdílejte článek
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Související články

Přerušovaná soulož - otěhotnění - diskuze

  • Jaká je pravděpodobnost
    Dobrý den, předem bych chtěla poprosit aby jste me hned neodzusovali. Jaká je pravdebodobnost otěhotnění kdyz jsem měla s jedním mužem prerusovanou souloz a přítel to do me poušti normálně. Jsem v 6 týdnu těhotenství a vychází to na nejAke tři dny před a po přesně kdy přítel přijel z lodi a mohl me oplodnit. Ale prave dva dny predtim jsem spala s jiným a to bylo přerušované. Tak jaká ? Děkuji
    Lucijee   | 17.09.2016 09:55:10
    Reagovat | URL příspěvku
  • Přerušovaný sex
    Dobrý den,
    před měsícem jsem přestala brát antikoncepci a včera, když se to odehrálo, jsem byla 4. dnem po menstruaci. Chtěla bych se zeptat, jestli je možné, že bych mohla otěhotnět ze zbytku spermatu v penise, když jsem včera měla přerušovaný sex s tím, že mezitím jsme byli ve vaně. Partner bohužel nebyl před druhým sexem na toaletě. Pokud ano, do kdy a jak to mám řešit ?
    Skyler01   | 04.08.2016 16:16:34
    Reagovat | URL příspěvku
  • Dobrý večer, chtěla bych se zeptat. Poslední prášek z platíčka jsem si vzala 16. ledna, menstruaci jsem měla následující týden od 21.-24. ledna. Další platíčko už jsem ale neměla, tak jsem nic nebrala s tím, že si pro další prášky zajdu ke gynekoložce. Na prášky jsem ale zapomněla a dne 31. ledna jsem měla nechráněný sex, partner se ovšem neudělal. Další menstruaci mám dostat dnes, ale furt nic. Je možné, že se menstruace zpozdila díky tomu, že jsem teď poslední měsíc prášky neužívala nebo je možnost i těhotenství? Díky za odpověď
    KatkaPluh   | 18.02.2016 19:07:47 | Reakcí: 1, poslední: 21.02.2016 08:32:23
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Možné jsou oba případy. Menstruace se může opozdit, pokud jste minulý měsíc vysadila HAK, ale stejně tak můžete bát těhotná. Při nechráněném pohlavním styku je ta možnost vždycky.
      MUDr. Veronika Ťápalová
      Baby on line   | 21.02.2016 08:32:23
      Reagovat | URL příspěvku
  • Dobry den chtela jsem se zeptat s pritelem jsem meli asi pred 14 dni nechraneni pohlavni styk a pritel jsi neni jistli jestli jsi dal pozor rekl mi ze spis ne.. No a a ja jsem to mela dneska dostat a uz vcera jsem spinila a pak to prestalo cely den nic a a vecer jsem to dostala mam normalni menstruaci. Ale priznaky na sobe pozoruji caste moceni chodim snad kazdych 15-30min, vytoky nemam je furt ale obcas , unava a pritel rika ze mam hrozne nalady. Tak jsem se chtela zeptat jestli bych mohla byt tehotna kdyz mam menstruaci a pocituju na sobe priznaky. Dekuji za odpoved.
    black295   | 08.02.2016 10:08:44 | Reakcí: 1, poslední: 08.02.2016 16:54:44
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Dobrý den, pokud normálně krvácíte v termínu menses, je to velmi málo pravděpodobné, ale pokud chcete mít jistotu, pak si udělejte za pár dní těhotenský test.
      MUDr. Veronika Ťápalová
      Baby on line   | 08.02.2016 16:54:44
      Reagovat | URL příspěvku
Vložit příspěvekVšechny diskuze

Poradna

Dobry den, paní doktorko, moc bych Vás prosila o radu, dnes ráno jsem byla na očkování břišního tyfu kvůli plánované cestě do zahraničí a za chvíli poté jsem si dělala těhotenský test a vyšel pozitivně. Velmi mě to vyděsilo, bojím se, aby vakcína nějak neublížila těhotenství. Menstruaci mám dostat až za 5 dní, ale čárka už je hezky vidět. Prodělala jsem již dva aborty a strašneěse bojím, aby to tentokrat bylo vše v pořádku. Myslíte, že očkování takhle na začátku může nějak poškodit budoucí plod? Moc děkuji za případnou odpověď.

Dobrý den, v tak ranné fázi těhotenství by toto očkování na vývoj plodu mít nemělo. Teď už s tím každopádně nelze nic dělat, ale myslím, že velké obavy nejsou na místě.

MUDr. Veronika Ťápalová | Babyonline | dnes, 09:51
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce