Inzerce
Inzerce

Recept: Krůtí Frikasé

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

krůtí maso na menší kousky

cibule

slanina

mouka

žampiony

sůl

máslo

petrželka

V kastrůlku osmahneme na drobno pokrájenou slaninu,vložíme krůtí maso a zprudka orestujeme, přidáme nakrájenou cibuli a žampiony na čtvrtinky, to vše osolíme, podlijeme vodou nebo lépe vývarem pokud máme a dáme pod pokličku dusit. Mezitím si připravíme z másla a mouky jíšku. Když je maso měkké, zahustíme jíškou a vaříme ještě tak 10 minut. Pár minutek před koncem vmícháme na jemno nasekanou zelenou petrželku.Příloha libovolná, Dobrou chuť







autor: lucie73    Poslední změna: 11.02.2012 15:01:37
Předchozí článek Selská krkovice Další článek Špekáčky s cibulí na maggi
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×