Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Švýcarský vepřový plátek

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
  • 4 plátky masa
  • 100g žampiónů
  • 1 cibule
  • olej
  • 1 strouček česneku
  • 100g sýru Niva
  • 1 dl bílého vína
  • pepř
  • sůl
1. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Vyndáme a dáme do tepla.   2. Do výpeku přidáme trochu oleje a necháme zesklovatět drobně nakrájenou cibuli. Přidáme plátky žampiónů, chvilku podusíme, zalijeme vínem, uvedeme do varu, přidáme prolisovaný česnek a rozdrobenou Nivu.   3. Omáčku vymícháme dohladka. Maso dáme na talíře a zaléváme omáčkou.
autor: lucie73    Poslední změna: 29.10.2011 14:08:07
Předchozí článek Matyášuv šleh Další článek Žebírka v zástěrce
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×