Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Tatarák

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Naškrábu nebo hooooooooodně rozmixuju cca 40dkg kvalitního hovězího masa(nejlepší je panenka).Maso musí být očištěné a odblaněné.
Přidávám 1 žloutek,pepř,sůl,sladký i pálivý kečup,tabasco,worchestr,drcený kmín,cibulku na velejemno.
Mažu na očesnekované topinky.
Ingredience jsou orientační,liší se dle chutí a zvyklostí každé rodiny.
autor: tygřímáma    Poslední změna: 14.12.2009 20:13:15
Předchozí článek Sushi Další článek Švýcarské maso
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×