Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Pangasius v čepici

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Plátky Pangásia máslo koření na ryby nebo provensálské koření olivový olej cibule rajčata, sušená rajčata, paprika, olivy, kukuřice,... sýr vajíčka   Na pečící papír jsem do zapékací misky dala do trouby plátek pangasia posypaný kořením a pokladený plátky másla. Ty jsem nechala upíct, cca 15 minut. Mezi tím jsem si připravila věci na čepici. Na olivovém oleji jsem osmahla na čtvrt kolečky nakrájenou cibuli, jak normální tak červenou. Pak jsme tam dala podusit na nudličky papriku a rajčata. Dávám tam vždycky to co mám doma, když něco chybí nevadí. Místo čerstvých rajčat dám občas sušené, místo papriky jsme teď dala olivy a podobně. Trochu osolit a dát koření co kdo má rád. Já dala jen provensálskou směs a drcený kmín.Všechno jsme to podusila, nakonec jsme tam dala nakrájený sýr na kostky a vajíčko. Všechno jsme zamíchala a nechala vajíčko srazit. Celou směs jsem dala na upečenou rybu a nechala zapéct. Dělal jsem jen pro sebe, byli to dvě malé porce a rybu měl i Ondra. Tím jsem to moc nekořenila a ani nesolila.






autor: Ady.S    Poslední změna: 01.11.2009 19:51:55
Předchozí článek Kotlety na másle s jablky Další článek morska stika a jine
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×