Recept: Sladkokyselé kuře

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Kuře podle množství strávníků (když děláme pro sebe stačí nám pár prsíček,když čekáme návštěvu ořežu celé kuře)Kuřecí maso(bez kůže)nakrájíme na kousky,podle toho jak velké máte rádi:-)obalíme v solamylu (tak aby byl zaprášený každý kousíček),hodně zahřát pánev,nalít trošku oleje a když je opravdu rozpálený nasypat kuřecí (čím rychleji se maso zatáhne tím je lepší)chvilku opékáme,osolíme,opepříme,přidáme sladkou sojovku,nějakou chilli omáčku (podle toho jestli máte rádi pikantnější)Přisypat trošku cukru,přikápnout ocet (množství neodhadnu je to podle chuti každého) když se to začne přichytávat můžete trošku podlít (jenom malinkato neměla by tam zůstat žádná voda,takže ji nechte zase vyvařit)když je maso skoro hotové přikápnout trochu kečupu (je lepší kvalitnější)nechat ještě chvilku prohřívat a je hotovo

Díky solamylu a cukru je každém kousíček obalenej v takové táhlé omáčičce
autor: Andělka    Poslední změna: 26.03.2009 10:25:08
Předchozí článek Hraběnčiny řezy Další článek Kuře na houbách a hrášku
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×