Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Parmské králičí řízky

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Potřebujeme: 4 řízky z králíka, vejce, 2 lžíce mléka, 40 g strouhaného tvrdého sýra, hladkou mouku, strouhanku, 2 rajčata, sůl, tuk na smažení.
Králičí řízky jemně naklepeme, osolíme, obalíme v mouce, namočíme ve vejci rozšlehaném s mlékem, solí a strouhaným sýrem a obalíme ve strouhance. Ihned usmažíme na rozehřátém tuku. Rajčata nakrájíme na silné plátky, osmahneme na tuku a při podávání jimi obložíme řízky. Podáváme s bramborami a zeleninovým salátem.
autor: silenkaa    Poslední změna: 11.07.2007 09:19:54
Předchozí článek Králičí krokety Další článek Kuřecí prsíčka pod peřinkou
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×