Recept: Filé na pórku

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
6 porcí filé
pórek
šlehačka
sůl, kmín

Na dno pekáčku dát nakrájený pórek(větší část) na to položit osolené a okmínované porce filé,povrchu posypat zbytkem pórku a vše zalít šlehačkou.
Šupnout do trouby a tak 30 minut nechat zapéct.
Jako přílohu dávám bramborovou kaši.

Vyzkoušejte,je to rychlé a moc dobré.
autor: jasko    Poslední změna: 22.04.2008 12:58:43
Předchozí článek Ukrajinský guláš Další článek Kure na medu
Diskuze
  • díky za radu zrovna se chystám že budu dělat filé tak to můř¨žu hned vyzkoušet.   
    pem   | 25.04.2008 11:16:25
    Reagovat | URL příspěvku
  • My to tak děláme bez pórku,ale děkuji za tip,určitě to tak bude mnohem lepší  Pórek máme rádi 
    Silvinka   | 22.04.2008 13:52:19
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×