Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Krupicová kaše sladká

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Ještě dnes mám doma recepty, kdy se krupice vaří 10 minut. Nic pro mou netrpělivost. Naštěstí dnes existuje dehydrovaná krupička, která nejen že zhoustne do 3 minut, ale děti ji doslova milují, alespoň ty naše.
Co potřebujete?
-1 l mléka
-10 dkg krupice (zkuste si odměřit do nějakého hrnku, ať nemusíte pokaždé vážit)
-10 dkg cukru
-kakao na posypání
-máslo na polití
-jahody

Mléko přivedeme do varu, mezitím v něm rozpustíme cukr, pak za stálého míchání vsypeme krupici, vaříme do zhoustnutí.

Sypeme kakaem, příp. jej jako na fotce můžeme přimíchat rovnou, pokapeme rozpuštěným máslem. Místo kakaa můžeme sypat i skořicí, příp. talíř před přelitím krupicí poklást umytýma jahodama.


autor: Calamity J.    Poslední změna: 07.06.2007 09:07:29
Předchozí článek Pizza Další článek kus-kus s olivami
Diskuze
  • Jeeee
    s tema jahodama to vypada kraaasne... mimochodem, lentilky jsou taky vyborny napad, musim vyzkouset 
    Venilie   | 04.10.2007 22:00:53
    Reagovat | URL příspěvku
  • Další bezva ochucení, co děti milují: osladit medem, větším i s trochou skořice (stačí jí fakt malinko).
    A další je tzv. kouzelná kaše: s lentilkami - dělají barevné čáry a šmouhy v kaši. Zvlášť oblíbené u větších dětí.
    tautička   | 05.07.2007 22:45:33
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×