Inzerce
Inzerce
Inzerce

jíška

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
aby jíška netvořila hrudky při zahušťování, mouku osolíme.
autor: Stáňa    Poslední změna: 15.09.2008 12:14:13
Předchozí článek Drobenka Další článek Topinky
Diskuze
  • všude kolem sebe slyším jak kupují ženský hotovou jíšku,nebo mají různé jiné náhražky.Mě se jíška nikdy nezhrudkovatěla,a nikdy se mi nestalo nic co nemá.Zahušťuju teda jen polévky,omáčky většinou moukou s vodou ale jíšku prostě pořád míchám,pak jí vypnu,ještě míchám a většinou jí tam dávám horkou,to mi sice potom vře ale když vydržím a nechám zchladnout tak to zamíchám a omáčka je zahuštěná.No problem 
    lucie73   | 14.04.2009 22:09:10
    Reagovat | URL příspěvku
  • ...nebo použijeme instantní   .Docela jsem si na tuhle novinku zvykla.
    KaJana   | 15.09.2008 12:22:02 | Reakcí: 9, poslední: 14.04.2009 21:49:31
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×