Inzerce
Inzerce
Inzerce

Vylepšená bábovka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
... pro někoho určitě nic nového, ale kdyby to bylo inspirací byť pro jedinou čtenářku, budu ráda:
Do tmavého těsta jsem jsem "popravila" jednoho velikonočního zajucha (nahrubo rozkrájela), do světlého jsem nakrájela na kostičky jedno jablko (oloupané).
Takto někdy vylepším klasickou olejovou bábovku.

A ještě tip pro šlehání sněhu: Misku použít čistou, hlavně nesmí být mastná. A sníh se lépe vyšlehá, přidáte-li do bílků špetičku soli.
autor: Renča    Poslední změna: 15.05.2008 18:17:42
Předchozí článek bylinkové brambory Další článek Poraďte!
Diskuze
  • Já jsem maniak na mrkev děti mi jí nechcou jíst,tak jí tajně dávám do bábovky,ale už mi jí v tom žlutém objevili tak jsem je převezla a dávám jí do hnědé částí.Někdy jěště vylepšuji pár kapkami mandlové esence.To pak chutná jak z vídenské kavárny.
    Honafa   | 15.05.2008 21:36:42
    Reagovat | URL příspěvku
  • Díky za tip s tím zajdou,ještě jich několik mám,tak o víkendu jednoho sejmu 

    Jinak když jsme u těch vychytávek,babička někdy dá do bábovky místo prášku do pečiva prášek do perníku a je to taky dobré.Udělala to jednou toiž omylem,zjistili jsme,že je to dobré,tak sem tam pro obměnu děláme.
    Silvinka   | 15.05.2008 20:03:47
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×