banner

Recept: Irská smetanová whisky bailis

Postup

Co potřebujeme:
2 plechovky Tatry
2 plechovky Salka
3 pytlíčky Irisch cream capuccina
rum dle chuti  
Postup:
Jednu Tatru a jedno Salko smícháme a zahřejeme ve vodní lázni až trošku zhoustnou. Druho Tatru vyšleháme se Salkem a capuccinem a pak smícháme s vychladlou směsí z vodní lázně, přidáme rum a znovu vyšleháme. Je to moc dobrý, jemňounký a na povrchu se díky šlehání udělá výborná pěna. Podáváme s ledem.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Americká buchta

Následující recept:

Vánoční vaječný likér

Irská smetanová whisky bailis - diskuze

Jak dlouho prosím vydrží?
Hmmmm to vypadá dobře.Díky za tip.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

16 %
6 hlasů

79 %
30 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 38 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici