Recept: Fazolové lusky a celozrné těstoviny

   
Potřebujeme: 130 g celozrnných těstovin, 50 g anglické slaniny, 200 g zmrazených fazolových lusků, majoránku, sůl, 2 stroužky česneku, 3 lžíce sójové omáčky, 50 g sýra Primátor, kečup.
Slaninu nakrájíme na kostičky, v misce z varného skla ji necháme zesklovatět, přidáme zmrazené lusky, které posypeme majoránkou a dusíme 10 min. Utřeme česnek se solí a spolu se sójovou omáčkou vmícháme k luskům a dusíme 5 min. Mezitím uvaříme těstoviny a nastrouháme sýr. Těstoviny podáváme s fazolovými lusky, posypané sýrem, pokapané kečupem.

autor: silenkaa    Poslední změna: 11.07.2007 09:24:48
(Grenadýrmarš)                 (Zapékané nudle se smetanou)
Diskuze
Reagovat na příspěvek   
Celkem stran:   (diskuzí: 0)
Zatím žádné reakce na příspěvek.
(Omáčky)                 (Bezmasá jídla)

Na Baby On Line to žije

Kdo je přihlášen ONLINE?

(v seznamu se objevíte, jste-li přihlášen/a a v nastavení máte tuto funkci zakliknutou)

Baby On Line vám nabízí mnohem více

  • Výuka doma

    Domácí škola u Vieweghových. Proč se rozhodli vzdělávat své děti doma? Jaké v tom spatřují výhody?

  • Pravák nebo levák?

    Kdy můžeme určit, zda bude dítě pravák nebo levák? Co je lateralita? Mám dítě přeučovat?

  • Příběhy BOL

    Život naplno i na vozíčku. Příběh, který Vám ukáže, že i přes nepřízeň osudu se dá vést plnohodnotný život!

  • Kojení, výživa dětí

    Jak kojit? Správná technika kojení je důležitá. Jak často dítě kojit a jak dlouho? Jaké léky mohou kojící užívat?