Recept: Fazolové lusky a celozrné těstoviny

Sdílejte článek
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Potřebujeme: 130 g celozrnných těstovin, 50 g anglické slaniny, 200 g zmrazených fazolových lusků, majoránku, sůl, 2 stroužky česneku, 3 lžíce sójové omáčky, 50 g sýra Primátor, kečup.
Slaninu nakrájíme na kostičky, v misce z varného skla ji necháme zesklovatět, přidáme zmrazené lusky, které posypeme majoránkou a dusíme 10 min. Utřeme česnek se solí a spolu se sójovou omáčkou vmícháme k luskům a dusíme 5 min. Mezitím uvaříme těstoviny a nastrouháme sýr. Těstoviny podáváme s fazolovými lusky, posypané sýrem, pokapané kečupem.

autor: silenkaa    Poslední změna: 11.07.2007 09:24:48
Předchozí článek Grenadýrmarš Další článek Zapékané nudle se smetanou
Diskuze
Reagovat na příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Zavřít reklamu
Inzerce