Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Jarní hrášková polévka s vejcem

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Ingredience:
1 balíček mraženého hrášku
1,5 l zeleninového vývaru
2 lžíce másla
3 lžíce hladké mouky
6 křepelčích vajíček (nebo malých běžných vajec)
sůl a pepř

Příprava jídla:
1. Hrášek vařte v zeleninovém vývaru asi 15 minut doměkka. Nechte trochu zchladnout a propasírujte do misky. Vraťte do hrnce a prohřejte.

2. Z másla a mouky si připravte světlou jíšku, polévku s ní zahustěte a krátce povařte. Osolte a opepřete.

3. Na teflonové pánvi si z křepelčích vajíček připravte volská oka.

4. Polévku rozdělte na talíře a ozdobte vajíčkem.
autor: silenkaa    Poslední změna: 03.08.2007 14:01:47
Předchozí článek znáte recept? Další článek Nočková polévka
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×