Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Hodolanská omáčka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Je to spíš polévka než omáčka, proto dávám sem.
Do vody dát vařit na kostky nakrájené brambory, osolit, přidat majoránku, kmín, bobkový list, pepř. Udělat zvlášť jíšku, rozvařit a nalít k povařeným bramborům. Po chvíli se přidá nakrájený špekáček a nebo kabanos.Až jsou brambory měkké přidáme zavářku z mouky a vody. Nakonec přidat lžičku octa. Na talíři můžeme přidat i lžičku zakysané smetany.
 
Rodiče k tomu jedí i chleba,ale mě to chutná i bez něho. Ondrovi ji dám také jen je míň kořeněná a místo kabanosu dám kvalitní šunku.

autor: Ady.S    Poslední změna: 04.11.2010 08:27:09
Předchozí článek Květáková polévka Další článek Polevka z cervene cocky - vhodna i pro deti
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×