Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Rakouska fazolova polevka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
1 lžíe hlad. mouky, 1 hrnek uvařených fazolí, 1 lžíce silnějších nudlí, 1 lžička másla, 2 větší žampiony, zelená petrželova nat.

Z masla a mouky udělame světlou jížku, po častech ji zalijeme vývarem, osolíme, dobře rozmíchame a aspon 15 min. povaříme. Pak přidame uvařené fazole , uvařene nudle a nakrajene žampiony podušene na trošce masla. osolíme a posipeme nadrobno nasekanou petrželovou natí.
autor: LINA    Poslední změna: 10.01.2008 09:54:47
Předchozí článek polévka s drobením Další článek Rakouska fazolova polevka
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×