Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Vepřová panenka s bazalkovou omáčkou

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Vepřová panenka
Smetana 30%
Sušená bazalka
Sůl,olivový olej
Panenku nakrájíme na plátky lehce posolíme a pokapeme olivovým olejem(olej rozetřeme po každém plátku)a necháme chvilku odležet.Pak si rozpálíme pánvičku s trochou oliv oleje a panenku zprudka opečeme z obou stran.Maso vyjmeme a uchováme v teple.Do výpeku nalijeme smetanu a povaříme do zhoustnutí.Ke konci přidáme bazalku a krátce provaříme.Můžeme dle chuti dosolit.Masíčko na talíři přelijeme omáčkou.Podáváme nejlépe s rýží.
 Místo panenky můžeme použít třeba kuřecí prsíčka a místo sušené bazalky čerstvou. 
autor: Pralinka    Poslední změna: 20.01.2010 21:35:49
Předchozí článek Krůtí a´la zvěřina pro Tygřímámu Další článek Medailonky Šumava
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×