Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Jablečná přesnídávka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
3 kg letních jablek
40 dkg cukru (nebo podle chuti)
2 plechovky broskví
2 x van.pudink

Okrájená,jablka bez jadřinců,nakrájíme na plátky,přidáme cukr,podlijeme trochou vody,rozvaříme,.Přidáme nakrájené broskve,rozmixujeme s pudinky a vaříme do zhoustnutí.
Nalijeme do skleniček,sterilujeme 2x 20 minut
při 80-90°C

autor: Small    Poslední změna: 09.06.2007 11:57:44
Předchozí článek Pudinkový - nepečený dort Další článek Piškotky-dobrota ze zbytků
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×