Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Pohankove amoletky

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

suroviny: pohanka, sul, majoranka, cesnek, houby, rajcata, sejra, vajco

Pohanku (pro 3 lidi cca 200g) uvarime, na 200g pohanky jsem dala pul litra vody. Varime tak dlouho, dokud se voda nevztreba, tesne pred tim, nez to hrozi pripalenim, vypneme. Trva to tak 5 minut. Pak do uvarene pohanky dame podle chuti sul, majoranku, cesnek, pokrajene houby, vajco a urcite i neco jineho, podle nalady a kucharske inspirace. Na panvvicce osmazime, pri smazeni dame na horni stranu nahrat rajcatka na platky a posypeme sejrem, aby se rozpustil. Pokud jste sikovni, je z toho amoletka, pokud jste Zajic, je z toho trhanec, ale dobrej. Maruska bastila, az mela boule za usima, chutnalo i Pepovi, a to je pohankovy nepritel.

autor: zajic    Poslední změna: 03.08.2010 14:17:53
Předchozí článek Sýrové řízečky z taveňáku Další článek Cockove karbenatky
Diskuze
  • Tak mám povolení od chlapa to vyzkoušet     
    Ady.S   | 04.08.2010 20:48:36
    Reagovat | URL příspěvku
  • Celou dobu přemyšlím proč tomu říkaš amoletky.Čekala jsem sladké.
    Dám ti lepší pohankový recept-Osmažit cibulku,nasypat na ní pohanku,přidat vodu,osolit a povařit do měkká.POtom do horké rozmýchat měkký sýr.Mužeš i kozí, nebo hermelín,pořadně rozmichat a potom jíst s kyselím zelím studeným.To je lahoda.Uplně na tom ujíždím.
    Honafa   | 03.08.2010 19:18:33
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×