Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: česneková pomazánka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
sýr na strouhání
jedna kostka Lipna - toho tvrdšího
česnek
majolka
nastrouháme sýr a pokud to jde, tak i Lipno - dá se dát na chvíli do mrazáku, pak jde strouhat snadno, někdy použiji i veselou krávu smetanovou - , utřeme česnek - nejlépe bez soli, přidáme majolku a všechno hezky promíchat. Já už nic nepřidávám, ale jistě by šlo doplnit uzeninou, ochutit hořčicí, případně kečupem. Nejlepší je na rozpečeném toustovém chlebu nebo na topinkách, ale lépe na sucho. Pomazánka je poměrně těžká, tak dospěláci zapíjí pivem, no a naši kluci si taky cucnou...ale pšššt...
autor: mamina19    Poslední změna: 05.06.2008 08:04:41
Předchozí článek vaječné housky Další článek Smažená játra v těstíčku
Diskuze
  • U nás taky vstoupila do "zlatého" fondu rodiny.Všem chutná a to je co říct       
    tygřímáma   | 05.06.2008 16:56:53
    Reagovat | URL příspěvku
  • Taky děláme na jednohubky.Nastrouháme sýr,přidám půl sklenice majolky,půl tatarky,utřu česnek a hotovo.Mamka dělá někdy tak,že dá domácí majonézu a nedá už tu tatarku.
    Silvinka   | 05.06.2008 12:55:17
    Reagovat | URL příspěvku
  • přesně tuhle děláme z eidamu a dáváme na rohlík - jednohubky. je to mňamka 
    jaluse   | 05.06.2008 12:41:14
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×