Inzerce
Inzerce
Inzerce

Rada - diskuze

  • Rada
    Ahoj holky, můžete mi prosim nektera poradit, je to nase první mimi a mam v tom pekny zmatek. nevim, který termin porodu pocitat a hlavne nevim kolikaty tyden tehotenstvi jsem. poslední ms byla 17.4.2014 první termin porodu jsem mela 22.01.2015 a ´pak mi ho posunuli na 28.1.2015 a ten uz mi zustal, at pocitam jak pocitam, jsem dnes presne 36+4tt ale podle toho co mi dr. pise do průkazky jsem 35+5tt, tak nevim co si myslet. jde mi o to ze mame v rodine porody dřív tak o mesic, mama i obe segry a ja mam uz delší dobu poslíčky a ted poslední asi 3dny prujem a neustale mokro v kalhotkách, citim se vselijak. vůbec bych se porodu nebranila, apson by se mi uz ulevilo, ale mam strach o mimi, aby to ještě nebylo brzy, když nevim jak to pocitat. prosim poradte, dekuji za jakoukoli reakci.









    Evulka24   | 29.12.2014 18:41:45 | Reakcí: 94, poslední: 22.01.2015 19:32:50
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Rada
      Ahoj..taky mam termín porodu 28.01.2015 :-) Taky mám pořád vytoky ale to je normální,obzvlášť ke konci těhotenství. A taky mě trápí průjem,ikdyz beru železo. Bolí mě záda a nic se mi nechce dělat. Už je to moc dlouhý, už aby byla malá venku :-) už chodis na kontroli do porodnice?
      Síma95   | 04.01.2015 22:06:08
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Rada
        Ahojky, jojo mluvíš mi z duse, uz se taky nemuzu dočkat. tak vidim, ze nektery věci k tehotenstvi proste patri a jsou asi normalni, jen pro nas maminy je to otrava. no do porodnice porad ještě nechodim a cekam kdy me tam dr posle, ale pasy mi dela u nej, tak kdoví, třeba me tam vůbec neposle, ale ani mi to neva, mam to trosku z ruky, tak si radeji zajedu k nemu. cekas první nebo jak?
        Evulka24   | 05.01.2015 17:16:01
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Rada
          Ja jdu v pátek naposled k moji dr. takže od příštího týdne uz budu chodit do porodnice. Taky to mam celkem z ruky tak 25km. Jo cekam první,tak mám strach a nevím co a jak. :-D Pred vánocemi jsem se zacla otevirat tak jsem musela 14dni jen lezet a brat magnesium.. a pomohlo to až moc,ted se bojim že budu přenášet. Už máš zbalenou tašku? :-) Jinak me podle menstruace taky nevychazi termin porodu, pořád to dr. nechapala ze podle menstrace je to uplne jinak.  
          Síma95   | 05.01.2015 17:38:21
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: Rada
            Ja mela stejny problém nekdy v listopadu taky magnesko a klid a fakt mi to pomohlo, ale pak sem magnesko dobrala a ani sem to dr nerikala, je to tak 14dni a od te doby mam poslíčky jak potvora, cim dal castejsi a silnejsi, ale taky krece v nohách, ale mam dve starsi segry a ty mi rikaly prave, ze uz to brat nemam abych pak zbytecne neprenasela, to bych fakt nerada a navíc ze ted uz prcek muze ven, obe rodily o mesic dřív. ja to mam do porodky asi 35km prave a v zime se bojim ridit a manza chodi na smeny, tak mi ani neva, ze me tam dr zatím neposila, ale zítra jdu na kontrolu, tak uvidim co se dozvim. v tech terminech a datumech mam uplne gulas, kazdej říká něco jiného, tak sem to uz prestala resit. všechno nachystany vcetne tasky mam uz vic jak mesic, sem trochu zmatkar a jak rikam, segry rodily o mesic dřív, tak sem chtěla mit klid. a odkud vlastne jsi a kolik Ti je, jestli muzu vedet?
            Evulka24   | 05.01.2015 19:28:58
            Reagovat | URL příspěvku
            • \
              RE: Rada
              Ja jsem ho dobrala a dr rikala ze ho už brát nemám,že už by to skodilo miminku. Aha,nekdo to tak prej má že už 2 měsíce před porodem má porad poslicky. Ja jsem je měla než jsem zacla brát to magnesium, a od te doby je nemam. Ale možná fakt porodis dřív,ale v tuto dobu je už mimco vyvinuto takze by to ani nevadilo. Taky bych už chtěla porodit, ale zatim to nevypada :-( Jo já ty termíny už taky raději neresim :-D Přesně, to já taky...už tak měsíc mám zbalenou tašku a nachystanou postylku :-D Bydlim kousek od Brna, Veverská Bítýška a ty? A je mi 20, s manželem jsme si to naplanovali takle brzo jelikož se známé už docela dlouho :-) a tobě?
              Síma95   | 05.01.2015 20:35:25
              Reagovat | URL příspěvku
              • \
                RE: Rada
                Kez bys mela pravdu s tim porodem, ja to rikam uz tak od pulky tehu, ze mam tuseni ze to bude dřív a rikaji to i lidi okolo, a vse tomu i nasvedcuje, ale to jsou nase pocity a myslet si muzeme co chceme ale zalezi to jen na prckovi ze jo:-)jejda tak mladunka a uz si i vdana, to je supr, ja jsem vdana rok a pul a je mi 25, ale s manželem sme uz skoro 10let, tak uz sme taky chteli zmenu. postýlku budeme prave chystat zítra a zítra se i jdeme fotit, tak se tesim, jak to mate vy s focenim? jinak Veverska Bityska vim kde je, my bydlime v Ketkovicích, kousek od Ivancic jestli Ti to něco říká. bud rada, ze poslíčky nemas, je to uz na palicu, protože clovek jak to nezna, tak kolikrat nevis co se deje, jestli uz pojedem nebo co...ale zase si rikam, ze je to priprava na porodni bolesti a pak uz me to třeba tolik nezaskoci. a co jinak jak se cítíš? me silene boli zebra, nemuzu uz spat v zadne poloze,tak sem hrozne unavena, sem tam se mi mota hlava, porad chodim curat, boli me zada, mam krece v nohách, nemuzu dýchat....no je toho dost, takze jak sem se porodu bala, tak ted se fakt uz tesim. sem ukecana vid?:-)kde budes rodit?
                Evulka24   | 05.01.2015 20:52:15
                Reagovat | URL příspěvku
                • \
                  RE: Rada
                  Jo bohužel všechno záleží na mimcu,škoda že se tomu nedá nějak napomoci. Jo vzali jsme se před rokem, teď už se to moc nevidí takle brzo. Ted je moderní později po 30. My jsme spolu 6let :-) Jo? Tak jsem napřed, fotky už máme udělané,nechali jsme se vyfotit začátkem prosince. To už mi hrozil ten předčasný porod,takže jsem měla břicho dole a fotky nevypadají tak hezky. Jo Ivancice vím kde jsou...to není zas tak daleko :-) Jo to věřím, ja jsem rada že mam teď na chvili klid...jen mě bolí když se malá hejbe a zacali me dost bolet žebra,takovej tlak. A záda mě bolí, ale to k tomu bohužel patří. A taky se mi mota hlava,posledni dobou mám nižší tlak. A taky nemůžu už tak týden pořádně spát. Já se teda porodu bojím pořád ale už bych to chtěla mít za sebou. Hlavně se bojím nastrihu. A pak to sestinedeli fuj :-D ani ne :-D u Milosrdnych Bratří a ty?
                  Síma95   | 05.01.2015 21:13:48
                  Reagovat | URL příspěvku
                  • \
                    RE: Rada
                    No co tak slysim, tak mozna par rad jak to urychlit je, ale nevim jestli pomahaji, ja se snazim ted delat všechno mozne, tepla voda, piju malinik, snazim se hejbat a uklízet, manžela porad otravuju aby něco bylo:-)tak uvidím, jak to bude. jinak nebudu delat hrdinku, strach mam samozrejme taky, ale ne jak dřív no. porad se utěšuju, ze to nemůže byt tak hrozny, no a nastrih a sestinedeli nejak neresim, nejak to bude a dopadne, prezily to všechny, tak my taky. ja bych rada rodila v Bohunich, pracovala sem tam před tehu a zase tam rodila segra a byla spokojena tak uvidim. vim ze je ted moderni se brat později a mit i deti později, ale pak ty komplikace si myslim, ze za to nestoji, ale je to kazdyho věc no. jinak z tech fotek si nic nedelej, i tak je to pekna pamatka. ja teda mam klesle brisko jen trosku, ale myslim, ze malej je uz hodne nizko, podle toho kde citim ze me kope. sem fakt zvedava co mi rekne zítra dr. jo a vy teda cekate holcicku? a co jmeno?
                    Evulka24   | 05.01.2015 21:40:37
                    Reagovat | URL příspěvku
                    • \
                      RE: Rada
                      Jo to jsem taky četla ale když se mimcu ještě nechce tak nepomůže nic. Ale taky se od středy chci víc o to snažit aby šla už ven :-D Jo čekáme holčičku Nikolku,chtěli jsme hrozně Nelu ale ta má svátek pár dní po termínu porodu. Jinak jsme si přáli kluka :-) a jak se bude jmenovat ten váš mrňous? :-) jo taky si říkám že to přežili všichni tak že to taky nějak zvládnu. Nad Bohunicemi jsem taky uvažovala ale u Milosrdnych se mi to líbilo že to tam mají nové a je to tam takové malé,rodinné :-) jo taky si myslim ze po te 30 už to neni moc dobre, pak může mít mimco nějaké vady nebo můžou být komplikace. Jo taky mám malou dole,myslím že to ani níž nejde :-D
                      Síma95   | 05.01.2015 21:55:30
                      Reagovat | URL příspěvku
                      • \
                        RE: Rada
                        Vis co, ja myslim, ze az to pride, tak nam ani nic jiného nezbyde, nez zatnout zuby a vydrzet to, a myslim, ze se nam i budou snazit pomoct a navíc, ta vidina, ze uz se mi ulevi a prcek bude uz brzy s nama, to me taky nakopne. Ty jo to ani nevim, ze je to u milosrdných nove:-)Nikolka je pekny jmeno, my se porad ještě dohadujeme, cele tehu se nemůžeme shodnout, prali sme si zase holcicku, protože te sme se na jmene shodli. no manzel je Dusan a chce jmeno po sobe, ale me se to jmeno moc nelibi a navíc uz by byl treti v rodine a prijde mi to neprakticke, ja bych si prala Ondreje, tak uvidíme, nejspis se budeme dohadovat ještě v porodnici:-)ale dulezite je, aby byl prcek v poradku a vse probehlo bez komplikaci a ten zbytek uz nejak dopadne. ja se třeba nejvic bojim toho, ze to bude trvat dlouho a ja z toho pak uz zacnu hystercit, i když si myslim ze bolest snasim dobře, ale nevim jak moc hrozny to bude a co me ceka no.
                        Evulka24   | 05.01.2015 22:23:17
                        Reagovat | URL příspěvku
                        • \
                          RE: Rada
                          Jo přesně tak :-) no uvidíme,někdo má štěstí a porodi během pár hodin a někdo rodí třeba 15h. Jo my jsme se na holcicim jmene zhodli hned ale na klucicim se taky nemůžem zhodnout. Ikdyz kdyby to byl kluk tak asi bude po manželovi Martin, on by to chtěl a me se to docela libi. Ale nejvic se mi libi taky Ondřej,tak snad vyberete toto jméno. Třeba manžel ustoupí :-) musíš si to prosadit takové hezké jméno. :-)
                          Síma95   | 05.01.2015 22:45:29
                          Reagovat | URL příspěvku
                          • \
                            RE: Rada
                            Jo jak rikas, ale to uz neovlivnime, jak to bude tak to bude, a uz abychom to mely za sebou. Martin je pekne jmeno, to bych klidne dala, a diky za podporu, on manzel nechce moc ustupovat, tak sem mu rekla at se nezlobi, ale pokud se nedomluvíme, tak proste dam Ondru a basta, stejne to odnosim a porodim ja a papiry budou sepisovat taky se mnou, tak co uz, měli sme na to dost casu se domluvit. nic valim spat, tak preju dobrou noc a zítra kdyztak pisnu, co nam rekla dr a jak to vypada, sem rada, ze tu mam spřízněnou dusi:-)tak dobrou a zítra pa
                            Evulka24   | 05.01.2015 23:05:43
                            Reagovat | URL příspěvku
                            • \
                              RE: Rada
                              Jo beztak to budeš mít dříve za sebou :-) jo přesně tak. Tak jakpak jsi dopadla u dr? :-)
                              Síma95   | 06.01.2015 17:38:28
                              Reagovat | URL příspěvku
                              • \
                                RE: Rada
                                Ahojky omlouvam se,ale meli sme dnes fakt litacku a na net se dostavam az ted, ale foceni bylo super a uz na fotecky moc tesime:-) no pani dr me moc nepotesila, řikala, ze vse uz je naporod nachystane tak jak ma byt, ale malej' ze se jeste tak brzo asi ven nechysta a ze nejspis za tyden na kontrolu jeste prijdu cela:-) ale sestricka me utesovala, ze stat se muze cokoli a ze dr taky nevi vse:-) tak uvidime no, jinak je vse v poradku a to je hlavni.preju si jen neprenaset. No a co vy, kdy mate ňejakou prohlidku nebo tak?a jak se citis?
                                Evulka24   | 06.01.2015 23:03:19
                                Reagovat | URL příspěvku
                                • \
                                  RE: Rada
                                  Ahoj...jo dobrý,už jsem myslela že rodis. :-D Pak budou ještě hezčí s mimcem, toho se už nemůžu dočkat. Akorát nevím,kdy je ideální se s tím mimcem vyfotit. Na jednu stranu je to pro mimco dobře,čím díl tam bude tím lip pro něj. A hlavně to vypadá že přenášet nebudeš a to je hlavní. :-) A je pravda že dr. nemůže vědět vše, takže jestli budeš dělat vše aby šel malej už ven,tak třeba na příští kontrolu už nedojdes. :-) Člověk nikdy neví kdy to na něj přijde,začne to z ničeho nic a kdykoli. Přesně tak,hlavní je že je vše v pořádku. :-) Ja jdu v pátek na poslední prohlídku,pak už budu chodit do porodnice. A chodis na ten monitor? Jinak je mi celkem dobře, až na ty záda...ty mě bolí čím dálvíc. A od včerejška se taky začínám snažit aby už malá vylezla. :-D Manžel byl na noční tak jsem si dala horkou koupel. On mě totiz strasne hlídá a kontroluje.....a zakazal mi abych dělala vse pro to abych porodila driv. Takže me treba meri i teplo vody :-D tak toho vyuziju kdyz je v práci :-D
                                  Síma95   | 07.01.2015 10:07:17
                                  Reagovat | URL příspěvku
                                  • \
                                    RE: Rada
                                    Kdepak rodím:-)ale dnes me od rana boli podbřišek, jako bych to měla dostat, je to neprijemny, ale nebudu tomu radsi davat vetsi vyznam, at pak nejsem zklamana. jinak s mimcem bysme se chteli taky fotit, ale nevim jak to bude s penezma, uvidíme a pani fotografka rikala ze nejlepší je fotit maximalne do 3tydnu miminka. je tak uvidíš, třeba se Ti to taky rozjede dřív, prala bych Ti to, když vim jak Ti je, me teda taky nejvic boli zada a ty zebra no. a je pravda, ze manzovi se to taky moc nelibi, ze se tomu snazim pomoct, ale necha me at delam jak uznam z vhodny. jinak moje dr. ma starsi vybaveni, takze mi jen pripnou na brisko takovy dve sondy a na papir vyjizdi graf co meri ozvy mimca a kontrakce dělohy. ptala se me kam chci jit rodit a rikala, ze když do Bohunic, tak tam me prevadet pry nebude, ze když sme tam byli na tech velkych utz tak tam muzu jit i rodit, jen staci tam pak zavolat.a jak rikam, pro me je to lepsi, pac se mi do Brna v tomhle počasí cestovat nechce. jinak včera byla sranda, když sem sla do vany tak mi manzel privazal na spunt provazek, abych se v te vode az budu vanu vypouštět nemusela kulit jak vorvan, a jen sem pohodlne zatahla, počkala az voda vytece a v klidu vylezla      takovej zlepsovak, pac v te vode se fakt blbe hejbe s tim pupkem, však to znas. tak sem teda zvedava kdy to na nas pride 
                                    Evulka24   | 07.01.2015 13:06:10
                                    Reagovat | URL příspěvku
                                    • \
                                      RE: Rada
                                      Jo a ještě sem se zapomela zminit, ze jak se delal ten ster na gynde, tak mi nasli streptokoka, tak si musim na noc zavadet takovy hnusne zluty tabletky od kterých mam pak všechno spinavy, ale de to vyprat nastesti, uz mam jen jednu poslední a pak budu zavadet takovy bezbarvy na udrzeni toho přirozeného prostředí v pochve, tak to uz je v pohode. cekala sem, ze mi ho najdoum, pac je to asi rok zpatky, sem ho mela v krku a lecila se s tim asi rok, mela sem 5krat po sobe antibiotika, hnus no. ale pry mi pak jen u porodu pichnou cosi do zily, aby se to nepreneslo na prcka a jinak to nebezpecny není, tak to resit nebudu:-) jo a chtěla sem se zeptat co všechno teda delas pro to urychleni porodu?treba me inspirujes:-)
                                      Evulka24   | 07.01.2015 15:17:05
                                      Reagovat | URL příspěvku
                                      • \
                                        RE: Rada
                                        Jo tak to je normální,to mám každou chvíli to v podbřišku,jak kdybych měla dostat krámy. Jo taky nevím jak to bude s penezma, jestli na to budem mít. Proto chci zjistit jestli mame na porodny. Jo vsak to je ono,tomu se říká monitor. Teď na to půjdu po 2,akorát malá u toho minule spala a nechtěla se hýbat...což je pak blby,oni u toho potřebují pohyby. Tak snad se v pátek bude hýbat :-D Jo někdo přenechává porodnici ve 38tt a někdo přenechá až rodí :-) jo me to vyjde skoro na stejno, k dr to mám 15km mám ji v Tisnove a do porodnice 25-30km. Tak to je dobrá vychytavka :-D ja uz si do té vany pomale ani nesednu, jde to čím dal hůř. Jo toho streptokoka má prý každá druhá těhotná,taky jsem myslela že ho budu mít a naštěstí nemám. Jo oni ti při porodu pichnou antibiotika aby se to nepreneslo na mimco. No zacla jsem chodit na vychazky, pořád někde cestuju, dávám si tu horkou koupel,masiruju si břicho, sedím s roztazenyma nohama (na turka), pak chci zkusit masáž bradavek to prej taky hodně pomáhá. :-)
                                        Síma95   | 07.01.2015 15:39:38
                                        Reagovat | URL příspěvku
                                        • \
                                          RE: Rada
                                          Me teda takhle divne podbřišek ještě nebolel, mozna uplne na zacatku, ale ted k veceru to prechazi, taky bych uvítala spis sprchu, ale bydlime v byte a sou tu jen vany a je pravda ze v te teple vode se mi vždy trochu ulevi, ty zada i zebra.no nam rekla pani fotografka 1200kc za 15fotek miminka, a ted sme jich měli 20 ale jen za 850, s tim mimcem je to pry drazsi protože je to casove narocny, tak uvidíme no.a to je vlastne ještě levny, co sem se tak divala na fotky v brne to by nas vyslo tak 3500kc. jinak ja na prochazky nemuzu, hrozne me z toho boli bricho, tak se furt valim doma jak vorvan i když bych pohyb potrebovala, ale sem dost ujeta na poradek, takze dost uklizim a utiram okna, drhnu vanu a vysavam, aspoň takovej pohyb mam no. nas malej se na tech monitorech skoro nehýbe, byla sem na tom dvakrát, a nikdo nic nerikal tak nevim no. jo ty bradavky sem zkousela ale je mi to neprijemny, a nekde sem cetla ze by se mělo snad trikrat denne hodinu, no to je nemyslitelny, to bych nevydržela. a porodny ani přídavky my nedostanem, pocitala sem si to, sice si zažádáme kdyby nahodou, ale nepocitame s tim, a to nemuzu rict, ze by manzel zas vydelaval az takovy velky peníze, no sou to potvory, tyhle davky sou jen pro cikany asi!!!!a jak ste to měli s focenim vy? kolik fotek a za kolik a kde?
                                          Evulka24   | 07.01.2015 18:06:10
                                          Reagovat | URL příspěvku
                                          • \
                                            RE: Rada
                                            Ono by se aji v těhotenství mělo jen sprchovat, ale já miluju koupel. :-) Jo taky se mi v te teplé vodě uleví a je mi hned líp. Tak to je dobrá cena, my jsme se fotili v Tišnově a platili jsme 1100,- za 10 fotek. Docela drahé :-( Mě taky po delší vycházce začne bolet a jako by tvrdnout břicho. No bacha na to utirani oken,neměli by se moc zvedat ruky nad hlavu jelikož by se malej mohl zamotat nebo uskrtit pupeční šňůrou. Takže kdyz chceš něco z poličky nebo máš něco vysoko,tak at ti to raději podá manzel.Oni potřebují aby se na tom monitoru prcek hybal aby zjistili jestli nemá omotanou pupeční šňůru okolo krku, že se to tam prej nějak ukáže. A kde se to žádá? Ja si myslim ze teď jak se to zvýšilo na 25700,- tak by jsme to mohli dostat, pocitala jsem to a mame zhruba tech 25000,- ale nevím jestli se to počítá z čisté mzdy a jestli kdyz si budu o to žádat tak jestli potřebují nějaky výpis za ty poslední 3 měsíce. A kde vezmu výpis já, když jsem měla neschopenku a ted mám tu mateřskou. Přijde mi to strašně složité :-D
                                            Síma95   | 07.01.2015 18:35:14
                                            Reagovat | URL příspěvku
                                            • \
                                              RE: Rada
                                              Jo s tim koupanim by se nemelo kvůli predcasnymu porodu, ale to nam uz ted nevadi ze jo. jinak o tom natahovani vim, jen spis tak to sudlim ty okna, kam jen dosahnu a snazim se nenatahovat, manzel podava:-)aha s tim monitorem to sem nevedela, proto se mi dr smala, ze nam malej porad spinka:-)počkej to nevim, ze to zvysili na tolik penez, ja videla 20500Kc a to bere jen manzel, když k tomu pripoctu ted mateřskou tak uz se nevlezem. jinak ja sem taky byla na neschopence, a papiry na to zadani mam z pracaku, az se male narodi, tak to das do práce, oni ti tam potvrdi prijmy za lonskej rok, to nevim presne jak je, ale oni budou vedet, a pak s téma papirama des na sociálku a uvidíš co ti reknou, taky mi to pride slozity, sak sem si to zjišťovala všude mozne a několikrát a dokonce si to i napsala abych to nespletla, jo a jestli ti muzu poradit, tak si nech i udelat v praci danovy priznani, jestli si loni pracovala, měli by ti vrátit nejaky peníze. snad ti neradim blbe, mam známou co v tom dela a ta mi to takhle rikala no. jo a jinak kolik si pribrala? ja teda jen 9 kilo ale byla sem macek uz před tehu, takze si pripadam fakt hrozne, a mam strach ze na tech fotkách vypadam desne!!!!!a co otoky pocitujes to nejak?
                                              Evulka24   | 07.01.2015 18:52:13
                                              Reagovat | URL příspěvku
                                              • \
                                                RE: Rada
                                                Jo nám už je to jedno :-) ještě ze tak.. jo mě se taky smála sestřička a aji mě hybala s břichem aby se malá probudila ale nepomohlo to :-D no právě že to zvýšili na tech 25 700,- takže na to dosáhne více lidí a manžel bere jen 17 500,- takze na to snad dosahnem. Jo to by me meli vratit za daně,ne? Zatim jsem přibrala 8kg tak mi mamka pořád nadává ze nejim a ze musím pribrat,ze kdyz byla ona těhotná tak přibrala 20kg. :-D Ale ze začátku tehotenstvi jsem ještě zhubla 5kg protože jsem nadmnerne 3 měsíce zvracela,byla jsem kvuli tomu i v nemocnici. To byli nejhorší 3 měsíce,proto si říkám že když jsem prezila to tak preziju i porod. Ted celkem vážím 63kg. Ja jsem celkem hubena,takze nikde nic a jen to veliký bricho do předu :-D a otoky se mi vubec nikde nedělají a tobě?
                                                Síma95   | 07.01.2015 19:19:20
                                                Reagovat | URL příspěvku
                                                • \
                                                  RE: Rada
                                                  aha tak to si urcite zažádejte, my to taky zkusime. hele to je asi tak blbe zazity ze by mely zensky v tehu tolik pribrat, ale kazda sme jina a miminko i telo se zaridi podle sebe a cim min, tim lip, pak to aspoň nemusíš shazovat.a u Tebe je to i tim začátkem když si zhubla, me teda bylo asi první 4mesice taky desne a rikala sem si, ze tohle uz nikdy a moc sem toho nejedla, proto sem taky tolik nepribrala, ale nezvracela sem, jen se mi porad chtelo. doufam, ze u druhého to bude lepsi. s otokama nastesti taky celkem problémy nemam az asi posledních 14dni citim ze je mi tesnej snubak, ale jinak nic. jejda ty si hubenour, to bych taky brala, mas to o to snazsi, jak rikam ja sem byla macek uz před tehu sem mela 78kg tak ted mam nejakych 88, vypadam fakt asi hrozne, ale hodlam s tim něco delat, hned jak budu moct. ja nevim no, pride mi to asi trochu jak třeba s maturitou, kazdej te strasi a přitom zpetne mi to tak hrozny neprislo. třeba to tak bude i s porodem, je to strach z neznámého, ze nevis co te ceka, ale vem si ze zensky do toho dou třeba i 4kŕat, tak to nemůže byt tak strasny. no uvidim jak budu mluvit po porodu   
                                                  Evulka24   | 07.01.2015 19:38:45
                                                  Reagovat | URL příspěvku
                                                  • \
                                                    RE: Rada
                                                    Jo přesně tak, jo ja jsem si říkala že druhý raději nechci..ze uz to nechci znovu zažít,skončit na kapackach. Byla to hruza, ale jak uz to mam za sebou tak uz chci druhý. :-) Presne,snad to s druhým bude lepší. Ja snubak ani nenosim,mam strach ze bych ho stratila a nebo zničila. A manzel ho taky nenosí,protože v praci ho nemuze mit. Většinou kazdej kdo ma mimco tak u něj hodne zhubne,tak se ti to treba taky povede. Jo přesně tak,kamoska ma 3 deti a klidně by chtěla ještě 4. :-) Ted jsem volala do porodnice,abych se tam nahlasila a objednala mě az na 19.1. na prohlídku. A to jsem myslela ze tam treba vice sledují,ze tam budu chodit častěji. Zítra jdu konečně k dr tak jsem zvedava co mi zas rekne,jak to vypadá. :-) Doufám že mi řekne,že se zas otevírám a že do týdne porodim....to by bylo fajn. :-) Ale pochybuju,nemám poslicky a nic co by tomu naznačovalo. Ikdyz někdo taky porodi z niceho nic, nema žádný priznaky a najednou praskne voda.
                                                    Síma95   | 08.01.2015 11:22:33
                                                    Reagovat | URL příspěvku
                                                    • \
                                                      RE: Rada
                                                      Jejda ja uz sem si rikala, jestli ty nahodou nerodis když si tak z niceho nic neodepsala:-)ja teda snubak nosim, rada se s nim porad pochlubim a navíc zy ty prachy ještě aby se mi valel nekde v koute:-)manzel ho do práce mit nemůže, tak si ho bere jen tak prilezitostne. my bysme druhy pak taky urcite chteli, nechceme mit jedináčka. je kez bys s tim hubnutim mela pravdu, ja bojuju s dietama a vahou celej život, mame to v rodine, ze sme silnejsi no, ale stoji mi tu orbitrek, na kterym me to fakt bavi, tak hned jak budu moct na to hupnu a snad to pujde a navíc prochazky s mimcem a na jare de vaha lip dolu nez v zime. zítra na tebe budu myslet, sem zvedava co ti reknou, ja du zítra na kontrolu kvůli cukru, honijou me po doktorech protože segra mela tu těhotenskou cukrovku a ja mela hranicni výsledky, tak me dost sledujou no, ale pry se to po porodu da do normalu.ty jo to koukam ze te objednali az tak pozde, ale nezoufej, do te doby snad obe porodime  ja si včera dala tak horkou vanu az sem si rikala jestli sem to neprehnala, pak sem zkousela masirovat bradavky, uklízela sem, vypila dvakrát malinik a nic....ještě musim nastartovat na manžela ale ma ted nocni, tak az bude doma. a dosel mi dnes vymer materske a mile me prekvapilo, ze dostanu celkem slusne peniz, tak aspoň něco. jo a chtěla sem se zeptat, jak to budete delat s koupanim prcka?pisou aby v mistnosti bylo 24az 25 stupnu, ale to my v koupelne v zivote mit nebudem, pac se vetra, jinak nam to plesnivy, a v byte bysme asi taky zdechli, byt tam tolik stupnu, tak nevim. jak to mate vymyslene vy?porad 
                                                      Evulka24   | 08.01.2015 13:33:23
                                                      Reagovat | URL příspěvku
                                                      • \
                                                        RE: Rada
                                                        Bohužel ještě ne :D aha, to u nás jsme spíš naopak všichni hubení :D Jo a hlavně budeš pořád lítat okolo prcka,tak na sebe nebudeš mít ani čas se najíst. Děkuji,modli se za mě :D Aha,tak pořád taky někde lítáš. Jo taky jsem se divila,nevím proč až tak pozdě..jestli to mají tak narvaný nebo co. No snad jo, to by bylo fajn...už to mít konečně za sebou :-) :D No pozor aby nebyla ta koupel až moc horká,aby sis tím ještě neublížila. Ideálně horká by měla mít 40C. Tyjo, ty teda děláš fakt vše pro to aby jsi už porodila dřív...ale jak vidíš prckovy se nechce asi ho ničím nedonutíš. :( Taky mi dnes došla mateřská a byla jsem taky mile překvapená. :-) A ty chceš potom rodičovskou na 3roky? To ani nevím že se má koupat v místnosti kde je 24-25C. Já ji budu koupat takovém dětském pokoji,máme tady tak 21C. To bych zas tolik neřešila kolik je v místnosti stupnu,když prcka rychle oblékneš tak je to celkem jedno, teda když tam není až moc zima.
                                                        Síma95   | 08.01.2015 20:33:45
                                                        Reagovat | URL příspěvku
                                                        • \
                                                          RE: Rada
                                                          Jak rikas asi to nebudu tak moc resit, na noc stejne spavame s otevrenym oknem, ted v zime jen na mikro, takze drobka vic oblecu a je, a zase takhle zbytecne pretapet nechci, to bysme byli pak akorát všichni porad nemocni, mame taky tech 21max 22stupnu a staci to, tak malého rychle oplachnu a oblecu a bude. jinak zas tak vřelou vodu nevydrzim neboj, sice sem to nemerila, ale jen co snesu a ještě sem si dopouštěla studenou, snazim se delat co de, teda zatím krome sexu pac manzel chodi na noc, ale nic se nedeje, tak se fakt asi prckovi nechce, a zase za kazdou cenu to hrotit taky nechci, radeji at to de všechno prirozene. jen mam trochu obavy a doufam, ze se mi ten cukr po porodu spravi, nerada bych ještě mela cukrovku a pichala si inzulin, ale segre se to taky spravilo tak snad no, je teda pravda ze mam sladke hodne rada, ale pro prcka se vzdam ledas ceho, a co jinak nového?jak se cítíš dnes?
                                                          Evulka24   | 08.01.2015 20:48:55
                                                          Reagovat | URL příspěvku
                                                          • \
                                                            RE: Rada
                                                            jo a ten rodicak bych chtěla na 3 roky a pak snad to druhé ditko no.
                                                            Evulka24   | 08.01.2015 20:52:28
                                                            Reagovat | URL příspěvku
                                                          • \
                                                            RE: Rada
                                                            Jo :-) tech 21C je akorát. Tak to jo,pro me je tech 40C akorát..pro manzela je to treba moc horky. Třeba to tak má byt že porodime přesně v termínu a pro mimco je to tak lepší. Už jen 3týdny,to nějak přežijem. Snad to budes mit v pořádku,ja myslím ze po porodu se ti to vrati zas do normalu. Omezuj sladké a bude to ok. Dneska jsem byla na návštěvě u sestřenice,která má měsíční dvojčata holčičky. Narodili se ji ve 36tt a jsou krásný,drobný. Ještě jsem nikdy nechovala mimco,tak jsem si to zkusila. Byli rozkošny,už se nemůžu dočkat. :-) Dneska mě bolí hrozně zebra a kosti na boku. A ty? Jdu se věnovat manželovi,tak zatím ahoj..zítra se ozvu jak jsem dopadla :-)
                                                            Síma95   | 08.01.2015 21:12:03
                                                            Reagovat | URL příspěvku
                                                            • \
                                                              RE: Rada
                                                              Ale jo prezijem nic jiného nam ani nezbyde:-)jejda ja se miminek nachovala, mam dve starsi segry co mají dohromady pet deti, tak sem si to všechno vyzkoušela u nich, a tri z nich byly o mesic dřív, takze taky drobounke, ale krasne. me boli zebra a zada porad, tak zadna novinka, pozdravuj manžela, ja budu jen tise zavidet, ten muj je na nocni a je to vždycky takovy divny když sem tu sama. tak dobrou noc a zítra dej urcite vedet, sem zvedava:-)pa
                                                              Evulka24   | 08.01.2015 21:31:36
                                                              Reagovat | URL příspěvku
                                                              • \
                                                                RE: Rada
                                                                Já jsem právě mimčo nikdy nechovala a ani nikdy neviděla. Takže proto mám fakt strach že to nebudu zvládat a pořádně nevím jak ho držet. Jo to mě taky..jo manžel má ted volno, chodí na směny 2ranní,2 noční a 4 volna. :-) Taky se doma cítím divně,když je manžel v práci..obzvlást na noční, to je mi smutno. No a doktorka mě vubec nepotěšila, prej malá zalezla zpátky a je víš než minule. Takže to vypadá že spíš budu přenášet :-( takže si mě objednala zase na pátek, že prej když to vypadá že rodit nebudu tak jdu ještě na jednu kontrolu k ní. Takže jsem docela naštvaná,přenášet fakt nechci už toho mám plný zuby. Takže každej den sex,horká koupel atd... a snad to pomuže. Jinak jsem byla zas na tom monitoru a byl tam semnou i manžel a malá se docela hýbala,tak jsme byli pochváleni že tam šli vidět pohyby. :-) Jinak jak ti je dnes? Závidím ti,že u tebe to vypadá víc nadějně. Achjo :-(
                                                                Síma95   | 09.01.2015 15:50:54
                                                                Reagovat | URL příspěvku
                                                                • \
                                                                  RE: Rada
                                                                  Ahojky jejda neboj v porodnici ti to ukážou a do toho se dostanes raz dva, obzvlast když bude to miminko tvoje a navíc mimca sou gumovy a jen tak lehko jim neublížíš:-)jejda to me teda mrzi, co ti dr rekla, ale nezoufej, to se muze z hodiny na hodinu zmenit a ja když to tak vezmu, jsem na tom v podstate stejne. však se dočkáme, i když ja toho mam taky uz fakt plny zuby, obzvlast dneska. není mi vůbec dobře, zas mam celej den poslíčky jako prase, ale uz tomu neverim, ze by se to rozjelo. jinak fakt si z toho nic nedelej, me dnes rekli taky sileny věci, za prve sem tam cekala od 8 a vzali me az ve 12, krava sestra fakt, me uplne prehlizela a nebrala ohledy, a navíc mam teda těhotenskou cukrovku, mam to hodne zvyseny, ted musim drzet prisnou dietu a když se to do tydne nespravi tak si budu do porodu pichat inzulin, pak po porodu na kontrolu a uvidi se. no vanoce udelali svoje, dr rikal, ze to je hlavne kvůli mimcu aby bylo v poradku a ze na 90procent po porodu se mi to srovna, ale radost nemam ze jo.dnes se budu manzovi věnovat taky když ho mam konecne doma, tak se drz, budu na tebe moc myslet a jak bude cas tak si zas pisnem. drzim nam oběma pesti, třeba nas prckove mile prekvapi a bude to co nevidet. mej se pa
                                                                  Evulka24   | 09.01.2015 21:12:09
                                                                  Reagovat | URL příspěvku
                                                                  • \
                                                                    RE: Rada
                                                                    Ahoj :-) no já mám právě hroznej strach ze ji nejak ublizim. Tak jsem vyzkoušela sex a docela me to bolelo,pak jsem vyzkoušela ty bradavky a po chvilce to zacalo bolet ale dalo se to vydržet a pomohlo mi to jen na to že se malá mnohem vic hybala...tak nevím jestli to napomaha porodu,kdyz se mimco akorát mnohem vic hybe. Včera jsem zkoušela fyzickou námahu a pak mě akorát bolelo v boku a malá se zas mnohem vic hybala. Ty mas aspon ty poslicky ale u mě se neděje vubec nic,akorát me začala zase pálit zaha. :-( Ja si myslim ze to tam mam stvrdle z toho magnesia, jinak kamoska mi řekla ze kdyz budu chtit tak mi dr. udělá Hamiltonuv hmat tyden pred termínem a nebo v terminu. Nekomu to pomůže a porodi do 2 dnu. A nekomu nepomuze ani to,jinak najdi si to na netu co to je :-) myslim ze to muze docela pomoct. Tak si zkus potom pri nejhorším o to říct. Jezis tak to je mi líto, tak se snaz aby se ti to spravilo. :-( Jo mimco je nepředvídatelné,třeba z ničeho nic porodime a když ne, tak neva už zbývá jen 14dní. Uteče to rychle a už je teda budeme mít. Hlavně aby jsme neprenaseli, to fakt nechci. Četla jsem si že většina fakt porodi v terminu přesně na den. Tak uvidime :-) Jakpak ti je? Zkoušela jsi zas něco? Já už nevím co mám dělat :-( možná to chce jen trpělivost a zkoušet to pořád do kola.
                                                                    Síma95   | 12.01.2015 09:45:55
                                                                    Reagovat | URL příspěvku
                                                                    • \
                                                                      RE: Rada
                                                                      ahojky ja uz si byla jista, ze si v porodnici když si nepsala, to je skoda a neboj, urcite ji neublížíš, vzdyt budes jeji mama a když se nebudes vedet rady, tak zvednes telefon a budes volat komu to pujde. ja mam tento tyden službu na uklid chodby v baraku, tak sem vysurovala před chvili tri patra, myslim, ze fakt dukladne, tak uvidim co se bude dit. jinak nic nového, porad piju malinik, koupu se v teply vode, uklizim, ty bradavky mi vadi, je to neprijemny a manza je ted nejakej vystavenej a sexovat nechce a ja verim, ze to je to co by pomohlo, ale nutit ho nebudu ze jo. zítra du na pasy, tak uvidim co mi reknou. segra me včera rekla, ze si mysli ze budu prenaset, ze mam brisko dost vysoko, tak me nasrala teda:-))))asi je fakt pravda, ze když mimco nechce, tak proste nic nenaděláme.ten hamiltnuv hmat vim co je a někdo me před tim varoval, ze muze mit zenska po tom modriny a muze se pry nechtene ublížit i miminku, nevim no, ja bych do toho nesla, to radsi vydrzim. jinak dneska po trech dnech diety merim cukr, a je to o něco lepsi, tak snad se to spravi. radeji bych na tom byla jak ty, hubena a prenaset, nez takova velryba jak ja, s cukrovkou a poslickama  jinak kolikrat mam ty poslíčky tak silny, ze když to prejde, tak sem docela rada, ze to není porod a rikam si, jak to asi vydrzim když se to bude stupnovat a bude to trvat kdoví jak dlouho, snad to zvladnem, chvilkama i když se fakt tesim, tak mam trochu strach. jo a manzel bude s tebou u porodu?a další pasy mas v patek nebo kdy?
                                                                      Evulka24   | 12.01.2015 16:19:57
                                                                      Reagovat | URL příspěvku
                                                                      • \
                                                                        RE: Rada
                                                                        Kéžby :-D jo,snad to zvládnu :-) Tak to by mohlo pomoct,to doporučuji drhnout podlahy..ze je to namaha. Jinak ted jsem si četla že když se malá hýbe víc než dřív tak to znamená blížící se porod. Tak ty bradavky budu asi dělat každý den, ikdyz je to neprijmnne. A ten sex si myslím ze taky může hodně pomoct ale mě to teda docela bolelo. :-( Jo,tak jsem zvědavá jak zas dopadnes :-) No vidíš a mě zas říkala kamoska ze mam to bricho uz hodne nizko. Ale je teda fakt divny ze mas tak silny poslicky a pořád nic. Co ti na to rikala dr? Aha,ja jsem o tom jen slysela ze to boli a ze kdyz je mimco nastartovane ven tak tomu napomuze ze porodis do 2dnu. Tak nevim no. Jo tak vidis to bude dobry,musis se jen krotit a drzet dietu. Ale prosimte :-D Ja mam porad hroznej strach,nemuzu pořádně ani spat. Jo bude semnou,bude mi masírovat zada a potom hned vyfoti malou. A bude semnou brečet štěstím :-D Ma to aji nahlaseny v práci,aby stim pocitali ze kdykoliv z niceho nic odejde. Jo v pátek jdu k dr na monitor a potom v pondělí jdu do porodnice.
                                                                        Síma95   | 12.01.2015 17:24:55
                                                                        Reagovat | URL příspěvku
                                                                      • \
                                                                        RE: Rada
                                                                        Kéžby :-D jo,snad to zvládnu :-) Tak to by mohlo pomoct,to doporučuji drhnout podlahy..ze je to namaha. Jinak ted jsem si četla že když se malá hýbe víc než dřív tak to znamená blížící se porod. Tak ty bradavky budu asi dělat každý den, ikdyz je to neprijmnne. A ten sex si myslím ze taky může hodně pomoct ale mě to teda docela bolelo. :-( Jo,tak jsem zvědavá jak zas dopadnes :-) No vidíš a mě zas říkala kamoska ze mam to bricho uz hodne nizko. Ale je teda fakt divny ze mas tak silny poslicky a pořád nic. Co ti na to rikala dr? Aha,ja jsem o tom jen slysela ze to boli a ze kdyz je mimco nastartovane ven tak tomu napomuze ze porodis do 2dnu. Tak nevim no. Jo tak vidis to bude dobry,musis se jen krotit a drzet dietu. Ale prosimte :-D Ja mam porad hroznej strach,nemuzu pořádně ani spat. Jo bude semnou,bude mi masírovat zada a potom hned vyfoti malou. A bude semnou brečet štěstím :-D Ma to aji nahlaseny v práci,aby stim pocitali ze kdykoliv z niceho nic odejde. Jo v pátek jdu k dr na monitor a potom v pondělí jdu do porodnice.
                                                                        Síma95   | 12.01.2015 17:24:56
                                                                        Reagovat | URL příspěvku
                                                                        • \
                                                                          RE: Rada
                                                                          Me se teda prcek po tech bradavkách taky vic hybe, tak to budu asi taky zkouset. dr mi rikala na ty poslíčky, ze je to pry normalni, ze se telo pripravuje a děloha na porod a navíc jak je maly hlavickou hodne nizko tak na celej spodek tlaci a je to tim, tak nevim no. sakra musim toho manžela ukecat, je to to jediny co sme nezkouseli, ale je pravda, ze v poslední době když něco bylo, tak mi to uz taky nebylo uplne prijemny, ale dalo se to vydrzet. jinak manzel de taky se mnou k porodu, a musim rict, ze se i docela tesi, taky bude fotit a v praci to ma taky tak nahlaseny, a az nas pusti z porodnice, tak bude asi tyden s nama doma. jen to proklety jmeno, porad se nemůžeme domluvit, mam strach ze se fakt budeme hadat ještě v porodnici, vostudnici, ani nevis jak me to mrzi, myslela sem ze v tomhle problém mit nebudeme. jo ale stejne si myslim, ze az to na nas opravdu pride, tak ten strach opadne, clovek se bude soustředit spis na to, aby vse dobře dopadlo a nebylo nic miminku a taky se spis asi budeme tesit, ze za par "cvhil" uz se nam ulevi a budeme mit v naruci našeho drobecka. sem fakt zvedava co mi zítra dr rekne, ale radsi si nedelam plany nadeje:-)
                                                                          Evulka24   | 12.01.2015 17:39:44
                                                                          Reagovat | URL příspěvku
                                                                          • \
                                                                            RE: Rada
                                                                            Aha,je to blby ale na druhou stranu te ty poslicci pripravuji na porod,tak aspon nebudes tolik zaskocena. Jo da se to vydrzet, ale uz to neni tak prijemne a hlavně to bricho zavazy :-D Tak to se divim ze se tesi, to muj manzel se boji :-D Jo manzel si taky vezme potom volno a i mamka si vezme tak na tyden nebo 14dni volno a bude tady spat aby mi pomohla. Me je to jasny,taky by me to mrzelo ale myslim si ze v porodnici ustoupí a řekne ti at si das jmeno jaky chceš. Presne tak :-) dneska porodila Ochotska a kdyz to zvladli i takový fifleny...tak to taky zvladnem. :-) Tak jakpak jsi dnes dopadla?
                                                                            Síma95   | 13.01.2015 12:13:25
                                                                            Reagovat | URL příspěvku
                                                                            • \
                                                                              RE: Rada
                                                                              ahojky tak Tebe asi trosku naštvu, ale me pani dr velice potesila, pry cipek mam pekne zkraceny, malej je uz tak nizko, ze uz to pry niz nejde a nejaka delozni akce na grafu taky byla, rekla mi ze do dvou dnu porodim a uz se se mnou loucila, podala mi ruku a prala mi at vse dobře dopadne, tak cucim. mam se pry nahrat a uvidim, ze třeba pojedu ještě dnes. je pravda ze od 3 nod rana az doted mam bolesti, tvrdnuti a je mi vselijak, včera cely den i dnes rano ze me cosi odchazi, jakysi hlen, rekla bych ze ta hlenova zatka. jinak ted po vane se mi trochu ulevilo, tak uvidim co bude dal. jinak nemám bolesti v podbrisku, jen minimalne ale hlavne v zadech a kyčlích, prujem, tlaky na konecnik a zaludecni neurózu, je mi fakt divne, a mam i strach, tak uvidim no. co ty, zadna změna?
                                                                              Evulka24   | 13.01.2015 14:19:10
                                                                              Reagovat | URL příspěvku
                                                                              • \
                                                                                RE: Rada
                                                                                Jee ty se máš,ja chci taky :-( tak to taky cucim...takovej pokrok. Co myslis ze ti tak pomohlo? U mě stále nic..pořád mam prujem,boli me zada,mota se mi hlava a mala se vice hybe. Ted tady byla kamoska a rikala ze mam trochu nateklej oblicej, ze si mysli ze taky brzy porodim. Tak snad :-) a zacli se mi delat strie. :-( Ja ti tak závidím, budu na tebe myslet a drzet pesti. Snad pojedes uz dnes, abys to měla za sebou. :-) Jestli po porodu budes mit chvilku cas,tak mi pisni jake to bylo. Abych vedela co mam cekat :-D
                                                                                Síma95   | 13.01.2015 14:33:44
                                                                                Reagovat | URL příspěvku
                                                                              • \
                                                                                RE: Rada
                                                                                Tak je mi dneska taky nějak divně, strašně se mi mota hlava a je mi špatně,divně od žaludku. :-( Kezby to něco znamenalo. Ty uz beztak rodis. :-)
                                                                                Síma95   | 13.01.2015 17:56:40
                                                                                Reagovat | URL příspěvku
                                                                                • \
                                                                                  RE: Rada
                                                                                  ahoj, no vůbec netusim co mi tak pomohlo, dr rikala ze nejspis uklid te chodby, jinak stále mam nepravidelne bolesti, ted uz mi to de az do noh, zkusili sme na to vlitnout, a ted cekame co se bude dit, je to fakt unavny, jak uz to trva dlouho, vana a spanek pomohli ale hned jak sem vstala tak to zaclo nanovo. taky bych si prala aby to uz dnes bylo, sice se porad bojim, ale chci to fakt uz mit za sebou, jen aby se to nezastavilo. a presne jak rikas mota se mi celej den hlava, sem unavena, mam prujem a je mi divne od zaludku i celkove, myslim si ze u tebe je to taky na dobře ceste, zkuste to s manzem taky trochu popohnat, třeba se postesti:-) a myslim, ze napsat ti o porodu urcite nestihnu, do te doby taky porodíš, ver tomu. jo a posledních asi 14 dni se mi taky delaji strie a prasklinky na brise, i když se mazu jak otekla, ale tomu se asi nevyhneme no. tak moc drzim palecky, kdybych se neozyvala tak vis jak, a urcite napisu pak jak bude chvilku cas. a budu na vas taky moc myslet, abys nakonec neporodila dřív nez ja:-)hodne stesti a at je to rychle a co nejmíň bolestive. papa
                                                                                  Evulka24   | 13.01.2015 20:08:01
                                                                                  Reagovat | URL příspěvku
                                                                                  • \
                                                                                    RE: Rada
                                                                                    Ahoj..tak já jsem stále 2v1,ikdyz jsem celou noc litala na wc s prujmem a pořád je mi divně od zaludku. Taky na to dnes asi vlitnem,dam si horkou koupel a uvidim. Kezby to bylo na dobre ceste... :-) No snad,kamosky rikali ze to vidi ze do tydne porodim. Jo tak co uz to mas za sebou? :-)
                                                                                    Síma95   | 14.01.2015 09:22:07
                                                                                    Reagovat | URL příspěvku
                                                                                    • \
                                                                                      RE: Rada
                                                                                      ahoj my sme tez 2v1 ani nevis jak sem nasrana, vytrpěla sem si fakt svoje od 3od rana az do pulnoci sem mela bolesti, nakonec to chodilo hodinu a pul po 5minutach a tak sem sla do vany a ta mi to rozehnala! sakra fakt sem verila, ze uz to bude ono a budu to mit za sebou, dnes je mi vselijak, sem unavena, nelidsky me boli zebra a podbřišek me poboliva porad, ale jen poboliva. ale dnes sem prevlikala postele, vysávala a vesela pradlo, vecer skocim na muze a snad se to zas rozjede a uz nezastavi, mama mi rikala ze když uz to bylo az takhle, ze to mame fakt za par, ze ona jela na trikrat během 2dnu, dvakrát planej poplach a po treti uz porodila, uz to fakt chci mit za sebou sem z toho cela nervozni a protivna. jo a muzu rict, ze i když to trvalo tak dlouho a bolesti postupne zesilovaly, nebylo to nic prijemnyho, ale rozhodne nic co by se nedalo vydrzet, tak se fakt neboj, pro miminko to vydržíme, ja uz se nebojim jen tesim, fakt ver mi. drzim palceky:-)
                                                                                      Evulka24   | 14.01.2015 18:06:08
                                                                                      Reagovat | URL příspěvku
                                                                                      • \
                                                                                        RE: Rada
                                                                                        Tak to jsem necekala, ja myslela ze uz to mas 100% za sebou. To verim :-( to je mi lito,takovy bolesti a porad nic :-( Tak uz do te vany radeji nechod :-D Jo taky myslim,vlitnete na to a k ranu uz pojedete. :-) Ja jsem si dnes koupila ten caj z maliniku,dala jsem si 2 hrnky a zacalo me pichat v podbřišku. A ted jsem vylezla z fakt horke vany a je mi spatne od zaludku. Chtěla jsem na to taky dnes vlitnout ale je mi fakt spatne,tak jsem se na to vykaslala. A taky jsem prevlikala postel a malá se jen vic hybe,je to pocit jak kdyby mi tvrdlo bricho.Jinak porad litam na wc, uz moc prujem nemam ale obcas me boli břicho jakoby u prujmu. Achjo,nekdo nam to nepreje aby jsme to meli uz za sebou. Jinak to neni mozny... :-(
                                                                                        Síma95   | 14.01.2015 18:46:02
                                                                                        Reagovat | URL příspěvku
                                                                                        • \
                                                                                          RE: Rada
                                                                                          No vidíš to, ja si to myslela taky ze to budu mit za sebou, jinak malinik piju kazdej den uz od 35tt asi pul litru, tak uvidim, ma to pry hlavne uvolnit to panevni svalstvo a tim padem je jakoby pruznejsi a je mensi pravdepodobnost nastrihu, ale kdoví jak. asi mas pravdu, ze nam to někdo nepreje, jinak bacha na tu vanu, moc vrela zas byt nemá, muze se ti prave udelat spatne. a to ze se hybe prcek vic, pry znaci ze se uz steluje do te porodni polohy, ze se tam musí vměstnat a ja tomu verim, protože nez mi v noci zacly ty bolesti, tak cele odpoledne se malej fakt hodne hybal, a rikala sem si co se deje, ze je to nezvykle, a dnes po te namaze se hybe stejne jak v to pondělí odpoledne, tak si rikam ze kazdou chvilou, nebo třeba do rana se to snad zas rozjede, uvidim no. to je des ze?uz mi to leze na mozek to cekani a nervozita a nejistota.jo a taky sem se v to pondělí pekne po...asi dvakrát a s téma bolestma byl i takovej divnej tlak na konecnik i jako mezi nohama. jo a segra mi radila, ze i piti kafe muze pomoct to urychlit. ale jak to tak tady od tebe ctu, tak si myslim, ze uz to mas taky za par.
                                                                                          Evulka24   | 14.01.2015 19:24:33
                                                                                          Reagovat | URL příspěvku
                                                                                          • \
                                                                                            RE: Rada
                                                                                            Ja jsem právě o tom mmaliniku vubec nevěděla, az ted jsem si o tom četla. Ja se prave ani toho porodu tolik nebojim,ja se spis bojim toho ze me budou muset nastrihnout a potom jak se to bude hojit tak te bolesti,ze si ani nebudu moct sednout. Jo asi jsem to trochu prehnala s tou horkou vodou. Jo to jsem taky cetla, ze kdyz se vice hybe tak to znemana ze se blizi porod. Ta nejistota je hrozna, nemuzu kvuli tomu ani spat. A kdyz uz konecne usnu tak se mi zda o porodu. Uz me to leze krken,v patek jdu k te dr tak se zeptam jestli by mi nemohla tomu nejak napomoct. Jsem zvedava jestli mi vubec rekne ze mala uz leze pomale ven. Doufám ze mi nerekne to co minule,ze je vysoko. To by me tak nasralo,ze bych se z toho asi i nasranosti rozbrecela.:-D Ja mam porad takovej tlak dole na kosti,na obou bocich. Skoda ze ja kafe vubec nepiju. Achjo,kéžbys měla pravdu a měla bych to za pár. :-(
                                                                                            Síma95   | 14.01.2015 20:12:49
                                                                                            Reagovat | URL příspěvku
                                                                                            • \
                                                                                              RE: Rada
                                                                                              Je to je skoda, byvala bych ti o tom maliniku rekla dřív. musim rict, ze tuhle noc sem spala, pac sem z tech bolesti byla fakt vycerpana, ještě ted sem, ale stejne me budila bolest zeber, mam pocit, ze ted uz me to boli permanentne. cece ja ten nastrih nejak neresim, holky v mem okoli rikaly, ze to vůbec necitily a to hojeni ze není tak zly, a neboj třeba budes mit male miminko a nebudou te strihat. a ja mam do porodnice zabalenej nafukovaci kruh, pry je to dobry když te to boli, tak na to sedet, tak zkus a uvidíš. ty jo to bych nechtěla aby se mi zdalo o porodu, to musí byt neprijemny. a fakt si myslim podle toho co mi pises, ze ti dr rekne něco dost podobného jako me, jestli tam vůbec dorazis. pro me sou fakt hnus ty zebra, a nejhorsi je ted když du curat, když si sednu na ten zachod tak citim tlak na spodek, na konecnik a boli me ty zebra, a utrit se je pro me nadlidskej vykon. nic du chvilku do vany a uvidim jak to bude postupovat dal, zkusim ještě před spanim ukecat manžela, třeba se to pohne. jak pridu z vany, tak kdyztak pisnu.
                                                                                              Evulka24   | 14.01.2015 20:28:23
                                                                                              Reagovat | URL příspěvku
                                                                                              • \
                                                                                                RE: Rada
                                                                                                Tu bolest ti teda nezavidim,ale aspon podle vseho vis ze uz to bude. Kdežto me ty žebra uz neboli, prujem skoro nemam a poslicky taky nemam. Proto tomu uz moc neverim, a ze by to na me prislo z niceho nic bez bolesti..takovy stesti nemám. :-( dr rikala ze bude mala a hubena...tak snad nebude potreba nastrih. Jo o tom kruhu jsem slysela, ale nechce se mi snim tahat a uz se mi tam ani nevejde. :-D Jo me se posledni tyden zda jen o porodu a o tom jak si uz vezem dom mimco. Je to tim ze cele dny nemyslim na nic jineho. Uz jsem tim uplne posedla :-( Budu drzet palce a jestli mi zítra napises ze jste porad 2v1 tak uz to fakt neni mozny. Radeji tam jed,ikdyz to budou jen poslicky treba ti daji neco na urychleni,kdyz uz ses otevrena a vsechno je pripraveno na porod.
                                                                                                Síma95   | 14.01.2015 20:57:10
                                                                                                Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                • \
                                                                                                  RE: Rada
                                                                                                  No sem sama zvedava, zatím se nic nedeje, jediny co, tak sem cim dal vic protivna, unavena a podrazdena a hlavne zoufala!vim ze si furt stěžuju ale tim, ze zacly včera ty bolesti, tak me to tak navnadilo a pak sem byla akorát zklamana, kdyby se nic nedelo, tak si reknu mam ještě dva tydny do porodu, tak o co de, ale takhle...pride mi, ze mam taky na tyhle věci smulu, takze myslim, ze zítra ti budu psat ještě cela a cim dal vic nasrana:-)no a vidíš, když ti dr rekla, ze bude malicka a hubena, tak se ti třeba nastrih fakt vyhne, hlavne poslouchat pokyny profiku a bude.to ja ani netusim jak je malej velkej, merila mi ho naposledy asi před 3tydny a ted vůbec nic, myslela sem ze se dela vahovy odhad před porodem, ale ta moje dr tak celkove nektery věci odbyva nevim no. nic du lezet a ukecat manzu, když budu moct, tak pisnu, mej se a drzim nam oběma palce.
                                                                                                  Evulka24   | 14.01.2015 22:17:48
                                                                                                  Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                  • \
                                                                                                    RE: Rada
                                                                                                    Kdo by v takove chvili nebyl protivnej,to je jasny ze uz te to sere...takovy bolesti,vsechno jak kdyby jsi uz mela davno porodit a pořád nic. :-( To je jasny...no ja mam taky na takove veci smulu, proto se divim ze taky netrpim bolestma, nemuzu uverit ze bych jednou mela štěstí. Jo ja taky netuším kolik malá měří a váží a ultrazvuk mi delala napoled v tom 20tt...ale říkali to podle teh ultrazvuku a ted mi to rikala aji sestřička podle toho monitoru, mala ma ozvy jen 140-150. Jinak mam dr na prd,nic mi nerekne a ani kontroli mi ted nedělá, musim si o ne pokazde rict abych vedela na cem sem. Jinak dnes večer jsem taky trochu trpěla,bolelo mě v krizi a malá se moc hybala tak to taky bolelo a boleli mě hrozne kosti,jak se tam mala asi cpe dolu...tak jsem skoro celou noc nespala. Uz aby byl ten zitrek,jsem fakt zvedava. A doufam ze uz ses v porodnici!!!! Držím palce
                                                                                                    Síma95   | 15.01.2015 09:43:09
                                                                                                    Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                    • \
                                                                                                      RE: Rada
                                                                                                      ahoj ale kdepak, nejsem, do rana nic, a ted sem teda zacla chodit na zachod a citim něco malo, mozna se zacne něco dit, ukecala sem totiž manžela, ale uvidíme. bud rada ze nemas zadne bolesti, u tebe to podle me pride z niceho nic a raz na raz a bude. jinak ty ozvy me pridou normalni, nejsem doktor, ale zda se mi to v norme na mimco. jo a teda od takove dr bych asi odesla, ja nadavam na tu svou, ze to flaka, ale teda pokazde mi dela utz a ukazuje srdicko a pak me prohmata bricho i vnitrek. to je divny, akorát teda za celou dobu merila malého myslim jen dvakrát, ale jinak me prohlizi. to by se mi fakt nelíbilo si o to rikat, to ma dr vedet sam ne.neuvazujes o zmene?jinak presne takhle sem to taky mela ty bolesti a tak, to ses na dobře ceste a uvidíš, ze zítra prides s dobrou zprávou, jestli vůbec dojdes k dr a třeba v noci nepovalite do porodky, au au ted citim, ze se něco deje, boze kez by, uz bych za to dala nevim co. tak drzim palecky a doufam, pro dobro nas obou, ze uz nebude cas si napsat, az později. tak se drzte. P.s. manzel prestava kourit, ale posledních par dni je tak nervozni chudak, ze huli jak fabrika   
                                                                                                      Evulka24   | 15.01.2015 15:28:54
                                                                                                      Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                      • \
                                                                                                        RE: Rada
                                                                                                        Ty ses ještě doma, to snad neni možný. Manzel ma volno? Ja doufam ze dnes nepojedem,manzel je dneska na nocni. Raději bych jela zítra,snad se zadari. :-) Jo uvazuju o zmene ale nevim ke které dr aby nebyla moc daleko. Tadle na to uplne sere,bricho mi vubec neohmatava a ultrazvuk mi udělala 2x. No je to normalni,ale mela by mit az 180 a to nema ikdyz se hybe,tak podle toho rikala ze bude drobnější. Jo myslim si ze uz je dole, ze uz by to mohlo do týdne byt. :-) Ja doufam ze dnes uz povalite...mamka rikala ze jestli uz mas vse nachystane porodu a mas porad takove poslicky a ses uz otevrena, tak bys tam mohla jet az budes mit zas kontrakce a oni ti propichnou vodu a uz to konecne budes mit za sebou. Tak az to na tebe zas prijde tak necekej a jed...oni tomu aspon trochu napomuzou. A budes to mit konečně za sebou. :-) No to bych byla fakt stastna kdyby to na me prislo z niceho nic,ale takovy stesti mit asi nebudu. Jo a určitě mi po porodu napis, jsem zvedava jaky nakonec date jmeno :-) Jezis,to uz mel prestat radeji driv. Ja i manzel nastesti nekourime. Tak se drz a uz tam jed,oni ti to urychli a budes mit konecne klid. 
                                                                                                        Síma95   | 15.01.2015 15:53:56
                                                                                                        Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                        • \
                                                                                                          RE: Rada
                                                                                                          Jj manzel byl ted dva dny doma a ma jit celej vikend na nocni od zítra, tak ja bych to dnes taky brala, kdyby to bylo, nemusel by do práce a nemusela bych ho burcovat v praci aby jel domu. tak uvidíme, citim se ted stejne jak v to utery, stejny bolesti a tlaky, prujem, akorát to zatím chodi nepravidelne, ale to se muze upravit casem. ja ti nevim s tou porodnici, radsi bych aby to probehlo prirozene a samo nez aby mi pichali vodu, a navíc mam strach, ze by me stejne nechali trpet a cekali, akorát bysme travili ten cas ve spitale místo doma a to bysme neradi. uvidíme no. a navíc dr o prave mluvila jen o cipku a nerikala, ze bych byla otevrena, jestli sem ti to tvrdila, tak sem se asi spletla. i když ted za ty dva dny sem se mohla trochu otevřít, ale kdoví. jo a ta dr to je teda nejaka krava se mi zda, co vim od ostatních tak ultrazvuk se nedela tak často, ale minimalne prohmatat spodek a bricho by mela, co zjisti když se na tebe bude jen divat jako? to je pristup jako prase fakt. me třeba dr nastvala když asi v 6 mesici sem se ji ptala na bradavky, ze mi prislo ze je mam ploche, abych pak nemela problémy s kojenim, a ona se mi na ne ani nepodivala a rekla, ze to mam resit az v porodnici s miminkem, ale to uz by bylo trochu pozde ne, tak sem si poradila nejak sama a je to v poho. ty jo citim se ted fakt vselijak, snad uz je to ono.
                                                                                                          Evulka24   | 15.01.2015 17:03:02
                                                                                                          Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                          • \
                                                                                                            RE: Rada
                                                                                                            Aha,tak to snad uz dneska pojedete. To jo,tak uvidis. Aha,ja myslela ze ses uz aji otevrena. Jo sere na to,musim najít lepsi...ale nevim jak zjistim kde je nějaká dobrá dr. Kdyz se u porodu stane neco mimcu,tak budu obvinovat ju ze za to muze. No tak to je taky jednani,ale aspon te poradne kontroluje.
                                                                                                            Síma95   | 15.01.2015 18:59:08
                                                                                                            Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                            • \
                                                                                                              RE: Rada
                                                                                                              Tak nejnovejsi zprávy sou asi takovy, ze me bolesti zas ustaly, uz nevim co mam delat, sem totalne zoufala, promin ze sem sprosta ale fakt uz me z toho asi mrdne, na to ze mam cukrovku, tak ted na to uplne kaslu a nevim co bych sezrala dřív, to je z nervozity, a manzel taky, ale on si da aspoň to blby cigaro a je trochu klidnejsi, ale ja snad skocim uz z okna, je to fakt na palicu, to sem necekala, ze se porod takhle blbe potahne, myslela sem, ze když uz zacnou bolesti, tak je to jasny a jedem a ne ze se to bude takhle crcat po troskach. promin, vim ze uz se mnou asi není rec, ale tohle je vazne sila, preju ti at tohle nikdy nezazijes a když uz ti zacnou bolesti, tak at sou to ty porodni. moje telo si ze me dela vylozene prdel. tak se drzte.
                                                                                                              Evulka24   | 15.01.2015 21:04:04
                                                                                                              Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                              • \
                                                                                                                RE: Rada
                                                                                                                V pohode,to snad neni možný. Nechces si zitra radeji zajit k dr,treba ti rekne co se deje. Je to uz fakt divny. Ja mam zase bolesti a je mi špatně od zaludku. Je divny ze me to popadne jen vecer...celej den je mi dobře a da se rict ze me nic neboli. A odejde manzel do prace a kolem 19h. me zacnou bolesti,zacne mi byt spatne od zaludku a zacnu mit prujem. :-( Fakt v pohodě,chápu tě..ja byt tebou tak na to uz nemám trpelivost a letela bych k dr jestli je vse ok.
                                                                                                                Síma95   | 15.01.2015 22:07:41
                                                                                                                Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                              • \
                                                                                                                RE: Rada
                                                                                                                Jee tak doufám ze uz rodis nebo ze uz to mas za sebou. :-) Me dr řekla ze když se budu snazit tak do tydne porodim. Mame pořád sexovat :-D
                                                                                                                Síma95   | 16.01.2015 18:58:40
                                                                                                                Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                • \
                                                                                                                  RE: Rada
                                                                                                                  ahoj tak mi porad nic, myslela sem na tebe jak si dopadla na kontrole, akorát sem zas uklízela, a trochu sme cestovali a vyrizovali něco, tak sem se dřív na net nedostala. tak mate sexovat jo? je pravda ze včera po sexu me zacly bolesti ale zas presly nevim no ja sem asi divna. jinak myslim ze to mas mozna trošičku i psychicky, ze ti to zacne když manzel odejde, to je zákon schvalnosti, ja bych se nedivila kdybych dnes zacla fakt rodit pac manzel odesel taky na nocni, a je jasny ze když je doma, tak to nepride ze jo. jinak sem dnes merila hodnoty cukru a mam to i přes dietu trochu zvyseny, tak musim dnes zacit pichat inzulin, tomu bych se taky vyhnula kdyby byl uz malej venku jak rikam, zákon schvalnosti no, jo a normalne jak me desne bolej ty zebra tak me to na tom miste zaclo i tak jako svedit a palet,nevim cim to je mozna jak je ta kuze napjata a jak se cítíš ted?
                                                                                                                  Evulka24   | 16.01.2015 20:15:37
                                                                                                                  Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                  • \
                                                                                                                    RE: Rada
                                                                                                                    Ahoj..aha :-( a ja uz myslela ze kdyz tak dlouho nepises zes uz jela. Asi jo,dnes je manzel doma a bolesti nemám. Jinak dr rikala ze cipek mam zkracenej,jsem otevrena na prst a udělala mi Halmitonuv hmat. A ze od minule je to velkej pokrok. A ze ten sex fakt hodne pomaha,tak prej ikdyz je mi to neprijemny a trochu to boli tak to mam prekonat a co nejcasteji mit sex a vice se hybat. A ze to teda vidi do toho tydne, ze prenaset urcite nebudu. Tak me docela potěšila... V pondělí už jdu do porodnice na kontrolu,tak jsem zvědavá jestli udělám další pokrok za ty 3dny :-) Jinak me boli bricho jak pri prujmu a zase ty kosti,jak se mala cpe ven. Jinak me napadlo kdyz nemam ty poslicky,tak jestli to nemuze byt dedicny....protože mamka taky zadny poslicky a bolesti nemela. Proste z niceho nic ji praskla voda. A co kdyz budes jeste pristi tyden 2v1 tak zajdes k dr? Jo přesně tak,taky si myslim ze zacnu rodit az bude manzel v práci coz je az v utery. Jezis,tak to je mi lito...dalsi neprijemnost. To uz je fakt smula. :-(
                                                                                                                    Síma95   | 16.01.2015 21:07:33
                                                                                                                    Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                    • \
                                                                                                                      RE: Rada
                                                                                                                      no jo no zacinam si zvykat, pride mi, ze u nas nic nejde normalne:-)ale uz sem si to pichla a v pohode, není to skoro citit, takze fajn. hej tak to je supr zprava od dr, to si rada vid, me ten sex taky není dvakrát prijemnej, ale ta vidina toho ze to pomuze je silnejsi, ale ja mam ted smulu když tu manzel není, uvidim třeba se to rozjede samo. jestli budu v utery ještě cela, tak pujdu na kontrolu, normalne jak dycky, dr mi to tak rikala kdyby pry nahodou, vidíš ale me rekla do dvou dnu ze porodim a malem se trefila, ale holt prcek se rozhodl jinak, no doktori sou taky jen lidi ze. ale u tebe by mohl teda pomoct i ten hmat, a jake to bylo?jak to dělala?jinak si fakt myslim, ze to je v rodine ty porody a celkove dost věci kolem tehu, zatím co posloucham, tak to mam hrozne moc podobny oběma segram i mamce, a sem docela i rada, pak nejdelsi porod u nas v rodine, od první bolesti do vytlaceni, trval necele 4 hodiny a to u prvního chlapecka segre, coz je uplna nadhera, a ja myslim když mi to chodi takhle postupne, ze se postupne otviram a samotnej porod bude rychlovka, i segry a mama mi to tvrdi, tak kez by.ani nevis jak bych si prala do rana porodit:-(ale to ty taky vid:-)
                                                                                                                      Evulka24   | 16.01.2015 21:51:15
                                                                                                                      Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                      • \
                                                                                                                        RE: Rada
                                                                                                                        Tak jeste ze aspon tak. :-) Jo,sice bych jeste radsi slyšela ze porodim do 2dnu ale to bych chtěla uz moc. :-D Tak to jo, no tak to by ses měla kdybys taky porodila tak rychle. To mamka prej rodila snad 10h. a potom hrozně krvacela,tak doufám ze to nebudu mit stejny. Jinak ten hmat mi udělala aniz by se me zeptala,rekla mi o tom az mi to udělala abych se nelekla kdybych spinila. Ale jelikoz jsem to chtěla tak mi nevadi ze mi o tom dopredu nerekla. A normálně tam strčila prst a zakrouzila tam s nim a to je vse. Vubec to nebolelo,ani bych nevdela ze mi to udělala. A asi po 4h. kdyz jsem se utirala na wc tak jsem mela na toaletaku jakoby krvavej hlen ale uplnou trosku...jinak vubec nic. Tak snad to k necemu bylo. Říká se ze nekomu to fakt pomuze a do 2dnu porodi a nekomu nepomuze ani to. Tak uvidíme :-) Dnes se snad konecne zas vyspim.
                                                                                                                        Síma95   | 16.01.2015 22:23:24
                                                                                                                        Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                        • \
                                                                                                                          RE: Rada
                                                                                                                          ahojik tak copak, ze bys rodila?kez by, prala bych ti to. me je dneska fakt desne. od rana me boli podbřišek a bricho, mam prujem, mota se mi hlava a porad bych spala. mam to rozdeleny, ze v patek peru a druhnu koupelnu a v sobotu utiram prach a vysaju a vytru země, takze dneska byl celkem zahul, tak si rikam, ze by to mohlo konecne pomoct, malej snad v brise porada diskotéky nebo ja nevim, ale nedelam si uz plany nadeje. akorát mam od rana takovej divnej pocit, nevim proc, tak uvidíme, a manzel dnes hrozne nerad odjizdel na nocni, taky prej mel divnej pocit, ale kdoví jak, mozna ze na me jen pusobi počasí, když je tak hnusne. uz sem ze vseho cela takova otravena. jedina dobra zprava je, ze hladina cukru mi klesla po vcerejsim pichnuti inzulinu, tak aspoň něco. ty brdo sem myslela, ze ten hmat je bolestivej nebo něco, tak sem cetla na netu o tom nejaky blbosti, tam zenska psala, ze ji tlacili nejak na bricho a mela pak modrinu a strach jestli neublizili miminku, tak nevim. uvidíš, třeba ti to fakt pomuze a kazda zenska je jina, nemusíš mit dlouhej porod jak mama. si rikam, ze snad ještě nakonec dojdu v utery na další kontrolu, to by me fakt hrablo, a je videt ze se dr pekne sekla, tvrdila dva dny a uz sou to 4dny a nic. jestli tam pudu tak ju taky poprosim at mi uz od toho nejak pomuze. a co jinak nového?
                                                                                                                          Evulka24   | 17.01.2015 20:04:14
                                                                                                                          Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                          • \
                                                                                                                            RE: Rada
                                                                                                                            Ahoj..ještě ne :-D ale zacali mi ted bolesi v krizi,mam pocit jak kdybych měla dostat kramy a mam tlak v podbřišku. Tak uvidíme co se bude dít. Jinak vcera po tom hmatu mi odesla asi troska hlenove zatky ale od te doby nic. No mamce se zdalo ze jsme uz jeli do porodky,tak to treba taky neco znamena. To jo,to by mohlo pomoct. Ja jsem byla nakupovat v globusu a od te doby mam bolesti,takze ten pohyb pomaha. Tak jestli mate oba divny pocity tak by to mohlo neco znamenat. :-) Tak aspon ze to pomohlo. Jo nekoho to boli a nekoho ne,myslim ze zalezi na tom jestli ten dr to fakt zvlada dobre a jestli ses uz otevrena a jak mas ten cipek stvrdlej. Jinak na to chcem ted vlitnout aby se to uz rozjelo,ale mam strach ze me to bude bolet. :-(
                                                                                                                            Síma95   | 17.01.2015 20:24:34
                                                                                                                            Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                            • \
                                                                                                                              RE: Rada
                                                                                                                              Ty jo tak to vypada nadejne, to na to urcite vlitnete, to vam pomuze, a když bude manzel opatrnej, tak to bude snesitelny, vydrz to, kvůli miminku, uz ho třeba budes mit u sebe. jejda ja ted zavidim tobe, vypada to ze porodíš nakonec dřív nez ja:-)rikam, ja takovy stesti nemam, beztak budu nakonec prenaset, pocity muzeme mit jaky chcem a nakonec je mi podpsa urcite kvůli počasí a zas budu rano vstavat zklamana, ze další den za mnou a nic. dnes sem byla v kostele, sem verici, a tak sem se modlila a prosila at uz mi od toho dnes konecne pomůžou, mame 17tyho s manželem vyroci, tak by se nam to pekne pamatovalo, ale zatím nic. jen porad ten prujem, to uz me taky stve, a nechapu to když clovek lita jak pako na zachod jen tak. uz nicemu nerozumím fakt.
                                                                                                                              Evulka24   | 17.01.2015 21:07:32
                                                                                                                              Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                              • \
                                                                                                                                RE: Rada
                                                                                                                                Ty jo tak tentokrát uz to není jen tak, verim ze uz si v porodnici a ted uz mas malou u sebe a mas to za sebou, jinak bys napsala. urcite ti pomohl ten hamilton a mozna i manzel ze jo. jezis ja ti tak strasne zavidim!!!!urcite mam pravdu. tak myslim na vas, hlavne aby to vse dobře dopadlo a byly ste obe v poradku. az bude chvilka tak napis, chci vedet podrobnosti. drzte se holky papa
                                                                                                                                Evulka24   | 18.01.2015 13:54:29
                                                                                                                                Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                • \
                                                                                                                                  RE: Rada
                                                                                                                                  Kdepak...pořád jsem doma,jen jsem neměla cas napsat. Byli jsme na návštěvě u tchýně. Ale vypadá to trošku nadějně, občas mi tvrdne bricho a mam i bolesti v kříži...ale jen narazove. Jinak vcera mi ty bolesti prestali po koupeli. Aji jsme s manzelem na to vlitli a pořád nic akorát nas to oba potom palilo. Zitra jdu do te porodky tak uvidim co mi reknou. Co jinak,jak to vypada u tebe?
                                                                                                                                  Síma95   | 18.01.2015 17:11:32
                                                                                                                                  Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                  • \
                                                                                                                                    RE: Rada
                                                                                                                                    Jejda to me fakt mrzi, ja byla vazne presvedcena, ze ste jeli, pac takhle to bylo i u me. no me porad zlobi ty zebra a od včera me fakt desne boli bricho a podbřišek, nevim cim to je, ale je to dost neprijemny a hodne me ted zacal bolet celej spodek když du curat, jak sednu na ten zachod, tak se muzu zbláznit, fakt tlak a bolest, malej uz je asi fakt dost nizko. odpo sme na to s manželem taky vlitli nez sel na nocni a ted sedim u telky a davam si 2deci cervenyho, ale to uz je spis ze zoufalstvi, neverim, ze by mi to moc pomohlo. dycky sem si myslela, ze sem silna zenska a něco vydrzim, zazila sem si svoje se zaludkem, na to kolik mi je, tak mam dost problémy a beru leky od 17let, ale ted si teda fakt pripadam jako ufnukana histerka, nebo nevim, uz je toho fakt moc. jinak to sem teda vazne zvedava co ti zítra reknou, ja beztak v utery taky ještě povalim na kontrolu. ty brdo, stejne, fakt sem si myslela ze uz rodite a celej den sem na tebe vzpomínala, skoda:-(
                                                                                                                                    Evulka24   | 18.01.2015 20:03:39
                                                                                                                                    Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                    • \
                                                                                                                                      RE: Rada
                                                                                                                                      Jo škoda,myslim ze to taky nebudu mit jen tak rychle. :-( Tak to vypada zas nadejne,mozna to chcem az moc a proto se nam to nedaří. Ja mam taky problém ze žaludkem uz od narozeni. Je to na prd..doufám ze se to neda zdedit. Ja jsem si užila ze začátku tehu a ty si uzivas ke konci. :-( Zase jsem měla bolesti a po koupeli zas trochu prestali. Beztak nakonec porodime presne v terminu. Zítra odpoledne se ozvu jak jsem dopadla. :-)
                                                                                                                                      Síma95   | 18.01.2015 20:38:15
                                                                                                                                      Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                      • \
                                                                                                                                        RE: Rada
                                                                                                                                        Jo clovece taky sem si to rikala, zkus se na to vykaslat, neupínat se na to a normalne fungovat jako by se nic nedelo, ale ono to dost dobře nejde, obzvlast když se ti v brisku ten drobecek porad mele a prevaluje, však to znas, ja mam ted takovy divny boleni a tvrdnuti, ale ono uz to je asi ted na konci normalni, děloha pracuje a telo se pripravuje no. budu se snazit byt v klidu a uvidíme no. valim do vany, me se tam vždycky ulevi a je to relax, i když bych si kolikrat prala aby se mi v te teple vode ty bolesti rozbehly, to by uz bylo jisty. zítra drzim palce a sem zvedava co se dozvíš, tak jak budes moct, dej vedet. kdyztak dobrou noc.
                                                                                                                                        Evulka24   | 18.01.2015 20:48:54
                                                                                                                                        Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                        • \
                                                                                                                                          RE: Rada
                                                                                                                                          Přesně tak,moc to nejde na to nemyslet. Konecne doma, bylo to tam na dlouho..byla jsem prvne na monitoru,malá se hybala o stošest..takže to bylo v pořádku a potom mi dr udělala utrazvuk a řekla mi že je malá hodně hubena ale jinak je vše ok,je hlavickou dolu. A jinak me vubec nevysetrovala,tam dolu se vubec nedivala...takze nic noveho nevím a nevim na cem sem. :-( Jakpak ti je dnes? Jeste ses celá? Jinak malá se dnes fakt dost hýbe ale jinak nějaký větší bolesti nemam.
                                                                                                                                          Síma95   | 19.01.2015 12:53:41
                                                                                                                                          Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                          • \
                                                                                                                                            RE: Rada
                                                                                                                                            Ahoj jejda to me mrzi, cekala sem, ze v porodce ti toho teda reknou vic, to je skoda, ale hlavne ze ste v poradku. ja sem dneska takova jakoby prejeta, ale to je pocasim, jinak me skoro nic neboli a je mi celkem dobře, az se divim. manzel rano prisel z nocni a ptal se jestli si muze dat pivo, ze mam chut, rikam jasne me nic není a rozhodla sem se, ze se na to uz vykašlu, malinik mi dosel, tak uz ho kupovat nebudu a prestanu se na to soustředit a delat všechny ty babsky rady, akorát sem pak zklamana když to nezabira. jediny co, tak vanu si budu davat, ale jen kvůli sobe, protoze sem rada ve vode. když to nazabralo doted tak uz to asi nemá cenu, miminko se nejspis musí samo rozhodnout ze uz chce jit ven. nemyslet na to nejde to je jasny, ale budu se snazit odpočívat a neupínat se na to, dnes do rana me dokonce ani tolik nebolely zebra, tak sem trochu spala. jinak ja du zítra na kontrolu a pasy, tak sem zvedava, třeba mi taky udela ten hmat, nevim, uvidíme. akorát si budu pripadat jako blbec když uz se tam se mnou loucili a rikali ze uz nepridu, ale tak co se da delat. hele a taky te ted tolik boli prsa?vytika mi to mlezivo a sou fakt dost citlivy.
                                                                                                                                            Evulka24   | 19.01.2015 14:23:08
                                                                                                                                            Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                            • \
                                                                                                                                              RE: Rada
                                                                                                                                              Jo taky jsem čekala že mě víc vyšetří a víc mi toho řeknou. Přesně tak, taky už na to kašlu..už mě to nebaví, akorát jsem pořád zklamaná. Ale ty koupele si taky budu pořád dělat, miluju horkou koupel...odreaguju se a hned se cítím lépe. Stejnak nám už zbývá do termínu jen týden a to je za chvilku, uteče to rychle. A stejnak to mimčo bude muset jít ven, dřív nebo později...a máme to za pár. To už vydržíme :-) Jo tak to jsem zvědavá co ti dr řekne že tam zase seš :D potom písni jak jsi zas dopadla :-) Jinak prsa mě nebolí a ani mi z nich nic nevytklo...to mi prej muže vytéct až po porodu. Hlavně mám strach abych měla dost mléka, ještě kupovat umělou výživu na to bych fakt neměla. A od včerejška ze mě trochu něco vytýká, bud je to hlenová zátka nebo jen výtok. Nevím jak poznám co to je...ale trochu to zapáchá.
                                                                                                                                              Síma95   | 19.01.2015 17:18:11
                                                                                                                                              Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                              • \
                                                                                                                                                RE: Rada
                                                                                                                                                Jak rikas to uz nejak doklepeme. jasne s téma prsama to nevadi, nic to neznamena, mleko se spusti par dni po porodu, maximalne pry 4dny, a ja bych taky rada kojila a co nejdyl, je to pohodlnejsi nez v noci něco ohrivat a navíc usetris peníze, ale dost mozna ze kdybys zkusila zmacnout bradavku ze ti taky potece mlezivo, me to samo od sebe taky nevytika, nezkousela si to?jinak sem zase zacala litat na zachod, uz sem tam byla 3krat a mam pocit, ze ještě pudu a asi hodinu se mi uplne silene mota hlava, sem jak ve snu, je to hnus a nechapu co to zas je. jo a ted nevim jestli to bylo včera nebo dneska, uz mi ty dny splyvaji, tak sem na zachode utrela takovej fakt prusvitnej tahnouci se hlen a jak rikas trosku to zapachalo, ale nevim co to je, mam pocit ze ze me porad něco tece:-)ty jo fakt mi ted není moc dobře, chtěla sem skládat pradlo a zehlit, ale to nikam neutece, radsi budu lezet abych sebou ještě nesekla. manzel ted odjel, mají nejakou pracovni poradu zas nebo co, a co ty, mas ho doma?
                                                                                                                                                Evulka24   | 19.01.2015 18:19:45
                                                                                                                                                Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                • \
                                                                                                                                                  RE: Rada
                                                                                                                                                  Jo přesně, tak to jsem nezkoušela. Já mám prujem jak kdy, asi podle toho co sním. Ale mám spíše ted pocity jak kdybych měla dostat krámy. Asi máš nizkej tlak,to bude tím počasím. Mě i mamku taky dnes bolela hlava. Přesně to samý se mi od včerejška dělá...na toaletáku to mám pokaždé a v kalhotkách jen občas. Třeba to je jen výtok..zase si děláme zbytečný naděje že je to hlenová zátka. Jo na to se vykašli a taky chvilku odpočívej. Jo manžel je ted doma ale zítra jde zas do práce na ranní, tak budu zas celé dny sama doma. :-(
                                                                                                                                                  Síma95   | 19.01.2015 19:01:51
                                                                                                                                                  Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                  • \
                                                                                                                                                    RE: Rada
                                                                                                                                                    Jak rikam ja uz si nadeje nedelam, pride mi ze mam na toaletaku porad něco divného, je mi ted fakt divne, pitomy počasí, a zaclo me hrozne bolet, palet a stipat prave zebro, to asi aby toho nebylo malo:-)no my měli včera k obedu veprove nudličky se zeleninou a ryzi, tak co ja vim,ze by me to prohánělo?myslim ze v tehotenstvi je asi mozne všechno:-)asi budu mit fakt nizkej tlak, pac je mi celej den i desna zima porad, tesim se do teple vany, ja sem na to citliva i normalne, natoz ted v tehotenstvi, mozna pride nejaka změna počasí. normalne zacinam mit hruzu z tchyne, ona si asi mysli jaky sme kamosky a jak si rozumíme, ale ja ji dvakrát nemusim, nevýhodou je ze bydli o dva baraky dal, coz je moc blizko. de o to ze vždycky když me vidi, tak mi diktuje kdy se ma malej narodit, to bych ještě prekousla, ale hlavne mi porad opakuje, ze az se narodi tak ma hlasenou dovolenou a bude 4dny doma a bude se mnou u nas a bude se divat jak koupu malého a tak....jenze ji nikdo nezval a fakt o to nestojim, bude doma manzel a chceme prece mit svůj klid, sem teda zvedava jak to bude, nechapu jak ji to vůbec mohlo napadnout kozu jednu. jestli ji nic nerekne manzel, tak ja uz asi jo, at se klidne urazi, ale nechci si doma zavadet takovy blby manyry, pak ji tu budu mit furt!jak ty vychazis s tchyni?
                                                                                                                                                    Evulka24   | 19.01.2015 19:44:33
                                                                                                                                                    Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                    • \
                                                                                                                                                      RE: Rada
                                                                                                                                                      Ted se mi ve vaně spustili bolesti a pořád to nepřestává. Manzel zmatkuje jestli to nejsou kontrakce. :-D Jéžiš ta je teda vlezla,to by mi taky vadilo. No taky ji extra nemusím, ja se sni nikdy nebavim...reknu ji vzdycky jen dobrý den a jinak drzim hubu. :-D Ale nastesti neni tak vlezla,todle by ji ani nenapadlo.. a naštěstí bydli daleko ve Velkem Meziříčí. Jdu si lehnout,uvidime co se z tech bolestí zas vyvine. Tak zítra písní jak jsi teda zase dopadla. :-)
                                                                                                                                                      Síma95   | 19.01.2015 20:07:38
                                                                                                                                                      Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                      • \
                                                                                                                                                        RE: Rada
                                                                                                                                                        jeeeee drzim palce at je to ono!!!!!!!!!
                                                                                                                                                        Evulka24   | 19.01.2015 20:21:24
                                                                                                                                                        Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                        • \
                                                                                                                                                          RE: Rada
                                                                                                                                                          Ahojik..tak bolesti zase prestali,ale je divný ze se mi v te vaně spustili. To fakt nechápu. Jakpak jsi dopadla u dr? :-) Doufám ze ti zas řekla,ze to vypadá ze to bude každým dnem. :-)
                                                                                                                                                          Síma95   | 20.01.2015 09:35:51
                                                                                                                                                          Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                          • \
                                                                                                                                                            RE: Rada
                                                                                                                                                            Ahoj chudero mala, tak si uz si na tom stejne jako ja, to fakt pech ze, rikam si, ze někdo to vobesrat musí:-)no ja mela zas do rana taky bolesti co presly ale mam celkem dobře zprávy, rekla mi, ze sem na 3cm otevrena, branka je nachystana, ted jen vyvolat dostatecne silne kontrakce aby vypudily malého ven, ty co byly doted byly pry asi slabe, takze rekla tepla voda, pohyb, sex, dala mi zelezo at beru a udelala mi ten hmat taky, hned jak sem dojela domu, tak sem dost spinila a sem si ted jista, ze po vane mi odesla ta zatka, jsou to takove hnedocervene chuchvalecky cehosi, to urcite poznáš. no a koupila sem si ještě malinik tak ho piju a sem teda zvedava, budu cekat no. jo a dělala mi vahovy odhad a mame pucka rikala 3490g odhadem, to sem ani necekala a rikala ze uz se tam chudak macka, ze uz by to chtelo jit ven. no a objednala me uz taky do porodnice, kvůli te cukrovce abychom byli sledovani, chtěla co nejdriv, ale měli místo az v pondělí, a rekla mi ze pokud do te doby neporodim, tak uz si me tam nejspis nechaji, protože s tou cukrovkou nesmim prenaset. takze ja sem celkem spokojena a ted uz budu jen cekat no. snad uz to brzy bude a budeme obe spokojene, jen skoda ze nebudem ve stejne porodce, by nam to tam aspoň lip uteklo:-)a co vy? doted zadna změna?
                                                                                                                                                            Evulka24   | 20.01.2015 13:06:54
                                                                                                                                                            Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                            • \
                                                                                                                                                              RE: Rada
                                                                                                                                                              Jee ty se máš,tak to je hodně dobrá zpráva. :-) Takže buď dřív nebo později prostě do tydne porodis a budeš ho mit konečně u sebe. Ja ti tak závidím :-) A malej má i krásnou váhu,úplně akorát. Ja se začínám bát že budu nakonec fakt přenášet. Mamka a manžel se už nemuzou dočkat,při každé bolesti hned zmatkujou že už pojedem. Už mi to leze krkem. Achjo, ty se tak máš :-) to máš hned lepší náladu,že? :-) V pondělí jdu taky na kontrolu do porodnice,kezby si mě tam nechali :-D Hlavně se máš že tě nenechají přenášet, že ti to kdyžtak v termínu vyvolají. Kdežto mě by nechali asi přenášet i 10dnů a to by mě už fakt jeblo :-( Jinak malá se vrtí a tvrdne mi břicho,jinak nic :-(
                                                                                                                                                              Síma95   | 20.01.2015 13:46:59
                                                                                                                                                              Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                            • \
                                                                                                                                                              RE: Rada
                                                                                                                                                              Je tak doufám že už seš v porodnici a máš to už za sebou,když nepises :-) Ja jsem včera zas zkoušela teplou koupel,svarak a sex.... a vubec nic to neudelalo. :-( Moc ti závidím,beztak už máš malého u sebe :-)
                                                                                                                                                              Síma95   | 21.01.2015 09:54:01
                                                                                                                                                              Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                              • \
                                                                                                                                                                RE: Rada
                                                                                                                                                                Ahojky prd leda, u nas se taky nic nedeje, akorát mi hodne tvrdne bricho, jen sem ti nemohla napsat protože manzel byl na skoleni a mel sebou pc a prijel az v 10vecer no a dneska a zítra je v praci na denní. jinak me teda včera ta zatka odesla po teple vane, ale myslim ze to je spis tim jak se ve me dr postourala, no potom byl sex, uklidila sem zas celej byt, byla chvili na procházce, vecer masaz bradavek a deci cerveneho tak sem si rikala třeba v noci se zacne něco dit...a prd ty nase deti si fakt delaji co chteji. včera sem mela dobrou naladu, pac me dr navnadila a dnes uz zase zacinam propadat zoufalstvi, uz se i doma nudim, vse uklizene a hotove a ja nevim jak se zabavit abych na to nemyslela. u me fakt jedina vyhoda s tou cukrovkou, i když dost blba vyhoda, ze mam nadeji ze me prenaset nenechaji, ale kdoví jak, narazim třeba na nejakyho vola doktora a nebudu se stacit divit. muzu ti rict ze uz me ty dotazy okolo neuveritelne vytaceji!!!manzel se zepta sem tam, to mi nevadi on je celkem trpelivej, ze mi brnkne mamka nebo segry to mi taky nevadi aspoň s nima pokecam, ale ti ostatní co se ptaji porad dokola, to uz bych je fakt s prominutim kopla do prdele!tchyne, kamarádky, manzelovi babicky...tak snad je jasny ze kdyby něco tak jim dame vedet ne!!!a ted ještě sousedi tady v bytovce mají nevychovaného petiletyho spratka a posledních par dni dela cely dny i vecery takovej bordel, ze to se neda fakt, clovek nemůže mit klid ani doma, dnes to bylo az do pulnoci jo, tak to me fakt na klidu neprida. ach jo ten konec je vazne narocnej vid?a vy bydlite v domecku nebo jak to mate?
                                                                                                                                                                Evulka24   | 21.01.2015 13:35:29
                                                                                                                                                                Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                                • \
                                                                                                                                                                  RE: Rada
                                                                                                                                                                  Aha, tak to je mi líto a já si byla už 100% jistá :-( Jo však mě taky odešla trochu ta zátka hned po tom Hmatu a od té doby nic. Já už jsem taky zoufalá, už je mi z toho aji do pláče. Mě to taky leze krkem, manžel pořád jestli už nepojedem a mamka se mě taky pořád ptá každej den jak to vypadá jestli už nepojedem. Už mě to docela dost sere, kdyby se mě na to pořád neptali tak jsem na tom psychicky mnohem lépe. :-( A taky se doma hrozně nudím, dneska celej den pospávám protože nevím co mám dělat...chtělo by to nějakou velkou procházku do kopce ale všichni jsou v práci a samotné se psem se mi nechce. Už jsem z toho všeho taky na dně :-( už to nedávám. Jinak jsem si zkusila zmáčknout prso a objevila se kapička toho mleziva. My bydlíme naštestí v baráku u babičky a máme svoji kuchyn s obyvákem,potom pokoj a ložnici...je to dostavěný dřív jsme tady bydleli s našima. Jinak rodiče bydlí hned pres zahradu, chodím k nim na oběd. :-)
                                                                                                                                                                  Síma95   | 21.01.2015 14:22:24
                                                                                                                                                                  Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                                  • \
                                                                                                                                                                    RE: Rada
                                                                                                                                                                    Tak vidíš sem ti rikala, ze urcite něco potece:-)to je dobry znameni, ze se ti po porodu mlicko vytvori. jinak to mate dobry, pokud ti babicka do niceho nekeca, a mas rodice pekne blizko.a není nad domeček, v tom byte nic moc no.ale dostali sme od manzelove babicky pozemek, takze zjara bychom chteli zacit obehavat papiry a tak a snad něco mensiho taky postavime a budeme ve svém. ja mam teda rodice v další dedine asi 7km, to je taky v pohode, mame každý s manzelem sve auto tak tam muzu kdykoli sjet, ale ta tchyne je moc blizko no, musela sem si zavest urcita pravidla hned co sme se s Dusanem vzali, jinak bych ji tu mela porad. no ze me dnes vychazeji takove zlute chuchvalce cehosi a hlen,uz fakt nevim co to je. jinak sem taky chtěla jit na prochazku, ale taky se mi samotne nechce, tak taky koukam na telku a pospávám, nevim co delat když mam vse hotove, sem fakt rada ze aspoň s tebou si muzu psat je to prijemne rozptyleni a mam aspoň nejakou spřízněnou dusi.akorat sem byla ve vane a nahrivala si brisko když mi to radila dr, ale zatím nic. akorát sem se včera po te vane divila koik toho teklo, jak sem se zvedla z vody tak i to teklo i po nohách, tak rychle vlozku a i na vlozce toho pak bylo dost, nevim no.
                                                                                                                                                                    Evulka24   | 21.01.2015 14:41:35
                                                                                                                                                                    Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                                    • \
                                                                                                                                                                      RE: Rada
                                                                                                                                                                      Jo ale byla to fakt jen kapka. :-) Jo tak babička je v pohodě, ani o ní celé dny nevím :D vždycky když někam jedem tak nám pohlídá psa,jinak si za ní občas chodím popovídat a tak. :-)Je to fajn ale taky chceme časem svoje, líbí se nám ty nízký baráky. Tak snad se někdy dočkám :-) To máte dobrý, když máte pozemek...to je pomale to nejhorší najít nějakej levnej a dobrej. :-) Tak to ti závidím že máš svoje auto a že řídíš.. já mám rok a pul řidičák ale bojím se řídit. Máme s manželem společně auto ale řídila jsem jen jednou. Doufám že mě potom k tomu donutí situace abych sedla za volant, třeba když budu muset s malou k dr a manžel bude v práci.. Jo já jsem ráda že mám tchýni 45km daleko a že sem vubec nejezdí. :-) No tak to z tebe asi pořád vychází ta hlenová zátka, to se máš. U mě stále nic. Jo přesně tak,aspon někdo mě chápe. :-) Dneska mi manžel říkal že si mám už pohnout, že ho to v práci nebaví že chce už volno... jako bych to mohla ovlivnit. Tak jsem mu říkala, at to neříká mě ale malé...že já to neovlivním. :-( :D Jinak jsem včera a dneska žádný bolesti neměla. V pondělí jak pujdu zas do porodky tak jí řeknu at se mi tam podívá, abych veděla jak na tom jsem..jestli jsem se zase víc otevřela a jestli budu přenášet tak jak dlouho mě nechají. Doufám že to když tak ukecám aby mi to vyvolali hned pár dní po termínu. Jinak o víkendu zkusím pořádnej výšlap na rozhlednu..doporučila mi to sestřenice, které to pomohlo při prvním i druhým dítěti. Oboje porodila 3dny před termínem a rodila hned v ten den večer.
                                                                                                                                                                      Síma95   | 21.01.2015 16:10:05
                                                                                                                                                                      Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                                      • \
                                                                                                                                                                        RE: Rada
                                                                                                                                                                        Jo však me toho taky netece halda z tech bradavek. ty jo ty prochazky mozna mají něco do sebe, je to pohyb no. hele to se urcite zeptej v te porodce, to me taky zajima. a jinak to vis jak sme vdecni za pozemek, to je pulka penez pak.ale kdoví jak abych to nezakrikla:-)manzel se me taky nekdy pta jestli uz?jako bych to asi vedela ze. jinak nam se taky libi takove ty bungalovi, tak uvidíme. a to vis s tim rizenim, sem o něco starsi takze me to donutilo, jezdit do práce a i v praci, dělala sem 3 roky na poste a tam sem musela ridit i transity veliky, a uvidíš ze te to donuti s prckem, manza si asi nebude na kazdou kontrolu a tak brat volno z práce, ale neboj do toho se dostanes. hlavne se fakt nebat a jezdit. tak to je spravna babicka, když takhle pomuze, třeba potom i s prckem, zalezi kolik ji je a co zvladne. sakra ta prochazka me mrzi, mela sem jit třeba by to pomohlo, ted uz je skoro tma, tak to nic. jinak me včera pobolival podbřišek a celej spodek i zada, ale nic velkého a nejspis to bylo tim, ze se ve me stourala, dneska me to poboliva jen minimalne. a chtěla sem se zeptat, pracovala si nekde před otehotnenim nebo si studovala?
                                                                                                                                                                        Evulka24   | 21.01.2015 16:39:30
                                                                                                                                                                        Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                                        • \
                                                                                                                                                                          RE: Rada
                                                                                                                                                                          Jo já si myslím že ten pohyb hodně pomáhá, protože když jedem na nakupy nebo někde celé dny chodím tak mám potom bolesti. Určitě ti to písnu ale nevím jestli si to přečteš když si tě tam asi nechají v to pondělí. Aha tak já jsem pracovala v místě bydliště takže jsem nikam nemusela dojíždět, pracovala jsem rok ve fabrice Hartmann Rico jestli znáš :-) Jo mě hlavně nikdy nešlo to řazení,jinak to řízení mě i celkem bavilo. Říkám že bych potřebovala nějaké malé auto s automatem. To bych potom klidně jezdila i ráda. :-) No prcka bych babičce asi nesvěřila,to bych se bála ona je už taková nemotorná a pomalá. Tak zajdeš zítra na pořádnou procházku, uvidíš co to udělá. :-) Já se zítra projdu do práce, musím jít podepsat daně.
                                                                                                                                                                          Síma95   | 21.01.2015 17:07:57
                                                                                                                                                                          Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                                          • \
                                                                                                                                                                            RE: Rada
                                                                                                                                                                            Jojo tu fabriku znam, kousek od nas taky je, v Zastavce u Brna, mozna sem se tam nekdy i hlasila. a dost mozna, pokud budou peníze, ze vas to s manželem donuti, poridit ještě jedno auto, když budou deti,tak bude urcite potřeba. jinak sem ted vypila deci cervenyho a nejak se mi mota hlava a porad me to nuti na zachod, ale jinak nic. my sme dostaly nejaky peníze od rodicu, tak planujeme ted z jara koupit taky něco většího, místo toho mého, uz je stare a sotva jezdi, pry uz by neproslo technickou, a je male mam peugeota 206, ale mam ho od zacatku, a budu se s nim tezko loucit. hele a kdoví jak s tou porodnici, to tvrdila dr, ze si me tam v pondělí nechaji, ale ta uz toho tvrdila a prd:-)jinak dane sem uz taky podepisovala a ted mi proplatili dovolenou tak sem dostala 6000kc, to se hodi, koupila sem ještě par věci pro prcka a za zbytek bude manzel zapijet az se maly narodi. budete mit taky něco takového nebo jen ja mam takového "alkoholika":-)?
                                                                                                                                                                            Evulka24   | 21.01.2015 17:35:14
                                                                                                                                                                            Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                                            • \
                                                                                                                                                                              RE: Rada
                                                                                                                                                                              Jo my jsme si kupovali ted nové auto v září,aby se tam vešel kočárek a tak. Máme Mazda 6 z roku 2006. No nevím,manžel dělá taky v Hartmannu takže taky nikam nedojíždí. Tak nám to jedno auto stačí. Raději to moc nepij to víno, četla jsem si že lékaři tomu červenému vínu moc nevěří že by to nějak pomáhalo a že alkohol se v těhu nesmí. Tak to jsi určitě kupte nějaké bezpečné a velké auto. Ta naše Mazda není sice kombik ale i tak je kufr dostatečně velkej. To jo, záleží jaká dr bude zrovna v té porodnici. Ale raději tam už pojedeš s taškou? Taky mě proplatili dovolenou ale měla jsem tam jen 4dny :D To nevím jestli to bude manžel zapíjet, on by asi chtěl ale já to nemám moc ráda. Tak nevím,ale myslím si že spíš asi ne. :D
                                                                                                                                                                              Síma95   | 21.01.2015 18:02:35
                                                                                                                                                                              Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                                              • \
                                                                                                                                                                                RE: Rada
                                                                                                                                                                                Aha tak to by asi bylo zbytecny další auto, to sem nevedela. jinak sem ted nekde cetla ze muze pomoct i kafe se skorici, tak to piju a je to i celkem chutove dobry, ale ty si myslim rikala ze kafe nepiješ vid. jo asi uz to vino pit nebudu, ještě aby to malému nejak neublížilo, rikam bylo to sotva deci ale nechci nic riskovat. jo a v to pondělí urcite pojedeme s taskou, clovek nikdy nevi. no vis ja mam manžela o dva roky mladšího a on je hodne takovej spolecenskej a tady se chlapi hodne schazi v hospode, ja to taky nemam rada, ale nemuzu ho drzet uvazanyho doma, takze chodi občas na karty a zahrat si tam na kytaru, tak to on by neprezil kdyby to s nima nemohl zapit, a me to bude jedno když budu v porodnici, pokud teda doma po navratu nenajdu bordel, to bych byla zla:-)no a sem zvedava na ty dane ale to bude myslim az v dubnu. jo a muzu se zeptat, jaky názor mate s manželem na ockovani deti?nevim jestli uz sem se neptala.
                                                                                                                                                                                Evulka24   | 21.01.2015 18:18:09
                                                                                                                                                                                Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                                                • \
                                                                                                                                                                                  RE: Rada
                                                                                                                                                                                  Nemáš facebook? Mě to začíná tady blbnout,včera jsem ti odepsala a nějak se to neposlalo.
                                                                                                                                                                                  Síma95   | 22.01.2015 16:40:06
                                                                                                                                                                                  Reagovat | URL příspěvku
                                                                                                                                                                                  • \
                                                                                                                                                                                    RE: Rada
                                                                                                                                                                                    ahojky no me to taky nejak zlobi nevim proc,facebook mam, normalne me najdes pod jmenem Eva Horvathova, mas recht bude lepsi psat si tam. tak me zkus najit a požádat o pratelstvi a uvidime
                                                                                                                                                                                    Evulka24   | 22.01.2015 19:32:50
                                                                                                                                                                                    Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Rada
      ahoj. dr to píše správně. jestli ti posunuli termín na později, pak ještě nejsi tak daleko, tj. teprve jsi v 35 plus 5
      vaness.   | 15.01.2015 00:07:06
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Těhotenství: 29. týden až porod (strana 826)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×