Inzerce
Inzerce
Inzerce

Co s rozbitým a nepovedeným cukrovím

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Mám nsaprosto úžasný recept na vácoční ořechy slepované krémem. Ořechy se pečou ve formičkách. Letos jsem je dělala z dvojité dávky. Mysela jsem ale, že mě trefí, když mi hned první plech nešel z formiček vyklapovat, ořechy se rozpadaly. (Těsta jsem měla fakt hodně, z půl kila Hery.) Těsto se mi podařilo "opravit", bylo dost masné, přidala jsem mouku a pak už ořechy vyklapovat šly.
Přemýšlela jsem, co s tím masakrem, co vznikl z té první várky. Buď to sníst lžičkou (sico je to moc dobré, ale chuť na sladké nějak není, a to ještě nejsou ani Vánoce), nasypat to ptákům do krmítka nebo...
... korpus na cheesecake se dělá  z rozemletých máslových sušenek, mandlí a másla. Vzpomněla jsem si na to a upekla tedy cheesecake. Místo máslovek a mandlí jsem použila to, co měly být původně ořechy, hmotností mi to vyšlo akorát a mlít jsem to vlasně skoro ani nemusela :o)
autor: Renča    Poslední změna: 14.12.2009 01:26:59
Předchozí článek Aby vejce při vaření nepraskla Další článek první lžičky
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×