Košťál

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Listy zeleniny,košťály,dřevnaté stonky,hrachové lusky....slepičky v nedohlednu....králík by se zdul....a tady se obrátíme o radu našim babičkám.Všechny takovéhle kousky se hodí do velikého hrnce-nejlépe hned,jakmile zeleninu očistíme,přidáme vodu a zapálíme pod ním.Postupně přidáváme další a další zbytky.Nesmíme si ovšem představovat,že do hrnce hodíme cokoli,co najdem.A vaříme dlouho,předlouho....klidně i po tu dobu, po kterou konzumujeme ty "lepší"části.Výsledný vývar má vyváženou chuť,žádné vítamíny,ale zato má spoustu minerálů.Vývar použijeme co nejdříve - na podlévání,pod maso,k vaření brambor....


autor: beruska    Poslední změna: 14.02.2009 09:56:18
Předchozí článek Pomelo-kdy jej nekupovat?! Další článek citrón
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×