Inzerce
Inzerce
Inzerce

Tuhá šlehačka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Šlehačka na zdobení bude pěkná a tuhá,když do ní místo obyčejného cukru přidáte cukr želírovací.
autor: tygřímáma    Poslední změna: 15.09.2008 18:10:36
Předchozí článek Palačinky Další článek Drobenka
Diskuze
  • To doufám.Protože mi se ještě v životě nepodařilo dobře vyšlehat šlehačku.Bud byla řídka nebo přešlehaná.Tak vyzkouším.Díky za tip.
    Honafa   | 16.09.2008 11:18:35
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×