Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Irská smetanová whisky bailis

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Co potřebujeme:
2 plechovky Tatry
2 plechovky Salka
3 pytlíčky Irisch cream capuccina
rum dle chuti  
Postup:
Jednu Tatru a jedno Salko smícháme a zahřejeme ve vodní lázni až trošku zhoustnou. Druho Tatru vyšleháme se Salkem a capuccinem a pak smícháme s vychladlou směsí z vodní lázně, přidáme rum a znovu vyšleháme. Je to moc dobrý, jemňounký a na povrchu se díky šlehání udělá výborná pěna. Podáváme s ledem.
autor: miky.81    Poslední změna: 15.11.2009 15:14:40
Předchozí článek Vánoční vaječný likér Další článek Perníčky-měkké hned po upečení
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×