Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: italská fazolačka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

bílé fazole

konzerva rajčat

česnek, bazalka, sůl

těstoviny nebo nudle

 

Přes noc si namočit bílé fazole(já dala asi půl pytlíku), druhý den je dát vařit, když jsou poloměkké, přidat plechovku loupaných rajčat, zasypat bazalkou, trošku osolit, česnek a dovařit doměkka.

Jestli se vám bude zdát málo hustá, lze zahustit jíškou. Servírovat s domácími širokými nudlemi.



autor: KačkaJ    Poslední změna: 30.10.2010 15:54:22
Předchozí článek Pórková polévka se sýrem v mikrovlnce Další článek rohlíková polévka
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×