Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Minestra s masem

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Potřebujeme: 40 g tuku, sůl, 50 g rýže, cibuli, 250 g hovězího nebo vepřového masa bez kostí, 150 g zeleniny, 100 g hub, česnek, kousek bobkového listu, 2 zrnka pepře, špetku tymiánu, oregano nebo majoránku, 50 g polévkových těstovin, 4 lžíce smetany, papriku, 4 lžíce strouhaného sýra.
Rýži podusíme na tuku společně s drobně nakrájenou cibulí, přidáme maso nakrájené na kostičky, osmahneme, zalijeme litrem vody, osolíme a uvaříme doměkka. Přidáme nakrájenou zeleninu a houby, česnek a koření a vaříme. Zavaříme těstoviny a necháme přejít varem. Na talíři přidáme smetanu, pažitku a sýr.
autor: silenkaa    Poslední změna: 11.07.2007 12:59:20
Předchozí článek Špenátová polévka s vejcem Další článek Krémová celerová polévka
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×