Recept: Olivové bagetky

Rady, recepty - vlastní, kde kupovat směsi. Za námět na novou rubriku děkujeme JaniněK.

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
260ml vody, 2 lžičky cukru, 25g droždí, 60ml oleje, 2 lžičky soli, 2 lžíce Bramboráku v prášku, lžičku drceného kmínu, 100g pšeničné chlebové mouky a 380-400g hladké mouky a hromadu nasekaných oliv (zelených)

Přísady dáváme jako obvykle,nejdřív tekuté,potom zbytek..program těsto (olivy můžete přidat hned do pekárny,nebo až budete tvarovat bagetky)nechat chvilku (15min)kynout na plechu,potřeme vajíčkem a šup do vyhřáté trouby:-)
200stupňů 15-20minut
autor: Andělka    Poslední změna: 27.06.2009 09:23:51
Předchozí článek Vepřová v pivním chlebu Další článek Bramborákové housky
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×