Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Bramboráky

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Napíšu tu další recept,který vnikl,protože jsem lína a vaření si usnadnuji jak jen mužu.Udělám si bramborákové těsto.Já dělám-brambory,vajíčka,cibuli,česnek,mouku,mléko a koření.Celé to rozmixuji.A pak místo toho abych to smažila,tak to vyleju na pečíci papír na pech a upeču.Potom krájím a jíme to.A nebo to použiju jako přílohu.Manžel se oblizoval ještě večer.






autor: Honafa    Poslední změna: 06.01.2009 16:25:51
Předchozí článek Kocour Další článek Smaženky
Diskuze
  •   mám ráda rychlé vaření 
    beruska   | 06.01.2009 20:49:13
    Reagovat | URL příspěvku
  • tak to jsme měli stejný nápad - taky se mi nechtělo snažit bramboráky, tak jsem to udělala takle - občas to tak uělávám už několik let, je to pak opravdu rychlé jídlo
    Humpolec   | 06.01.2009 19:12:40
    Reagovat | URL příspěvku
  • Gábi, díky za tip, taky vyzkouším 
    A víš, že dřív se bramboráky dělaly do pekáčku běžně? Babička do nich přidávala švestky
    Renča   | 06.01.2009 18:26:43 | Reakcí: 1, poslední: 06.01.2009 18:42:30
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • Gábi,ty brambory jsou syrové rozmixované???????????
    tygřímáma   | 06.01.2009 17:08:04 | Reakcí: 1, poslední: 06.01.2009 18:41:47
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Jo syrové.Nemusí se to ani mixovat,prostě jen udělat těsto jak jsi zvyklá,ale místo smažení upéct.
      Honafa   | 06.01.2009 18:41:47
      Reagovat | URL příspěvku
  • Gabi, zrovna nedavno jsem si dala po letech bramborak a bylo mi opet hrozne spatne    Smazene proste nemuzu  Tak jsem se v duchu rozloucila s bramboraky. A tady vidim, ze to jde i bez smazeni, tak to musim urcite zkusit      Diky za napad
    janasmile   | 06.01.2009 17:05:09
    Reagovat | URL příspěvku
  • Bomba !!Musím to vytisknout manžovi,to zvládne i on    
    Small   | 06.01.2009 16:55:51
    Reagovat | URL příspěvku
  • Teda to vypadá dobře    
    A pokud to je i dobré tak klobouk dolů - pro tělo je tvoje varianta určitě zravější      
    Zuzi   | 06.01.2009 16:28:37 | Reakcí: 1, poslední: 06.01.2009 18:43:33
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Je to dobré podle toho co tam dáš.Jako u normálních bramboráku.Každý kdo co má rád.Někdo třeba hodně česneku.
      Honafa   | 06.01.2009 18:43:33
      Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×