Inzerce
Inzerce
Inzerce

česká telecí líčka na červeném víně podle Pohlreicha - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Co dnes vařím já? (strana 1669).

  • česká telecí líčka na červeném víně podle Pohlreicha
    dnes mám vepřový guláš a králičí vývar s játrovýma knedlíčkama ze včera a večer chci dělat ty líčka!
    Poradte,co se k nim hodí za přílohu?
    Chlap k tomu bramb.kaši určitě nebude,ani štouchané brambory,je mlsný 
    Hodí se k tomu opečené brambory v troubě?
    Ty rád má.(Jídlo dělám poprvé)
    káččč   | 30.03.2015 12:39:13 | Reakcí: 6, poslední: 30.03.2015 21:21:18
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: česká telecí líčka na červeném víně podle Pohlreicha
      nejvíc k tomu jdou asi ty šťouchané, ale i s opečenýma by to nemuselo být špatné, nebo třeb i s rýží nebo nokama, by to nebylo špatné  
      Courtney   | 30.03.2015 12:48:37
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: česká telecí líčka na červeném víně podle Pohlreicha
      Má to štavičku tak asi fakt nějaké ty rozmačkané brambory nebo kaše.
      Kde jsi líčka koupila?
      Honafa   | 30.03.2015 14:40:54
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: česká telecí líčka na červeném víně podle Pohlreicha
        přiznám se,že jsem to dělala ze zadního hovězího a v tlakáči 
        Je to ale dobrý,zrovna jsem to dovařila.Nakonec jsem udělala štouchané brambory a když je nebude chtít,vezme si rohlík  Já vím,tím si musí to jídlo pokazit,ale je strašnej,úplně ke všemu jí jen pečivo 
        Co nadělám,hlavně aby mu to chutnalo 
        káččč   | 30.03.2015 16:20:40
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: česká telecí líčka na červeném víně podle Pohlreicha
          Ono je to jídlo z hovězího,z líček se to začalo dělat aby se ušetřilo.Mi to z hovězího chutná víc.
          Honafa   | 30.03.2015 17:40:02
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: česká telecí líčka na červeném víně podle Pohlreicha
            Na červeném vině je samozřejmě možné udělat dobře i to zadní hovězí. Ale zrovna tenhle recept pravě dokáže udělat lahůdku i z napohled méně kvalitních líček. Problém je v tom, ze v řeznictví na ně nikdy nebylo běžné narazit, protože si je řezníci nechávali pro sebe. Teď co je to "moderní" maso díky osvětě Pohlreicha a spol. šla cena výrazně nahoru a vidět je není stále. Telecí jsou ještě dražší než hovězí. Já jedla zatím jen z hovězích a byla to fakt mňamka.
            stankag   | 30.03.2015 20:59:49
            Reagovat | URL příspěvku

Téma: Co dnes vařím já? (strana 1669)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×