Inzerce
Inzerce
Inzerce

Problemy - diskuze

  • Problemy
    My s tim vyhravanim/prohravanim mame momentalne dost velke problemy a ani k tomu nepotrebujeme spolecenske hry.
    Ackoli jsme ji k tomu nikdy neucila,Violka stanovuje jako vec vyhry/prohry cokoli.Kdo bude vitezem v nandani bot,kabatu,kdo bude prvni u auta,kdo se prvni pujde vycurat,kdo vyhraje,ze bude prvni oblecen.
    Nekdy uz me to ubiji a to hlavne proto,ze ona musi byt vitez.Nekdy to naschval udelam rychleji nez ona a to pak je scena,kdyz ona tvrdi,ze je stejne porad vitez a ja se ji snazim vysvetlit ,ze je v poradku,kdyz vzdy neprohraje.Maximalne se spokoji s tim,ze jsme na stejno.Ma to takto uz od 3 let,kdy jsme plavali v bazenu a kdyz nebyla prvni u schudku,byla uplne hystericka a rikala nam,ze prvni byt proste nemuzeme.
    Ted je to malicko lepsi s jejim projevem,ale stejne casto,pokud nevyhraje odchazi brecet a je velmi ublizena.
    A ja porad nevim co je spravne.Ani z tohoto prispevku to moc nechapu.Na jednu stranu se mi protivi,kdyz je nekdo soutezivy a neumi prohrat,na druhou stranu chapu,ze vetsina deti to takto nastavene ma.Stejne tak starsi Pepik ( 5 let)hrala jsem s nim hokej,dala jsem gol a on byl uplne hotovej,ze to nemuzu.Odesel s brekem pryc.
    janney   | 17.01.2012 00:09:05 | Reakcí: 1, poslední: 17.01.2012 00:10:17
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: Mám nechat dítě u hry prohrát? (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×