Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Pařížské kostky

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
těsto: 2 skleničky pol.mouky
             1 sklenička cukru
                1/2 skleničky oleje
               1 sklenička vlažného mlíka
                2-3 lžíce kakaa
                1 prášek do pečiva
               3 celá vejce
 Vše vašleháme a nalijeme na vymyzaný a vysypaný pekáč. Upečeme jako piškot a necháme vychladnout.
 Pařížský krém: 2 šlehačky na šlehání(30 a více%)
                               2 ledové kaštany
                        Na posypání Margotka
Den před pečením řezů si svaříme(musí se vařit a ne ohřát),na plotně šlehačky a kaštany a necháme vychladnout a dáme do lednice do druhého dne.Druhý den vyšleháme el.mixerem na nejvyšší stupen do krému. Krém natřeme na piškot a hustě posypeme nastrouhanou margotkou.
autor: Gigi    Poslední změna: 05.03.2010 09:20:06
Předchozí článek NEBESKÁ MÁŇA Další článek Jablíčka v listovém,jinak
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×