Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Acido buchta

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
pytlík jedlé sody
vanilkový cukr, 2 lžíce kakaa
350 g hl. mouky, 300 g moučkového cukru
promíchat
dále přidáme 2 celé vejce, 1/2 acidofilní mléko, 2 dcl oleje.
Pořádně promíchat. Směs vylejeme do pekáče. Pekáč vymažeme a vysypeme dětskou krupičkou.
Pečeme tak cca 30 min. (zkoušíme špejlí). Zdobíme polevou, kokosem nebo jen pocukrujeme. Pokud se buchta hned nesní vydrží i 3 dny
autor: Stáňa    Poslední změna: 13.11.2008 13:39:40
Předchozí článek Tvarohová buchta s džusovou polevou Další článek Kakaové řezy
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×