Inzerce
Inzerce

Recept: Pekingské maso – výborná minutka!!!

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Suroviny: kuřecí prsa, sůl, pepř, grilovaní koření, kari, sojová omáčka, škrob (Naturamyl), 1 vejce, slané arašídy – malá hrstička, pekingské zelí, asi ½ hlávky.

Postup: kuřecí maso omyjeme, osušíme,nakrájíme na tenké nudličky nebo na kostky. Vložíme do misky, osolíme, opepříme, zasypeme kari a grilovacím kořením, promícháme-rukou je to nejlepší. Zalijeme sojovkou, zasypeme škrobem, znovu promícháme, poté vyklepneme do směsi vejce, přisypeme arašídy, promícháme.
Necháme chvilku uležet, pak zprudka pečeme na pánvi. Mícháme, opékáme a když maso krásně změkne ( netrvá to dlouho a vajíčka se rozhodně nespálí ), přisypeme opláchnuté nakrájené pekingské zelí, směs propaříme, prohřejeme (klidně pod pokličkou ), až zelí jakoby zesklovatí.

Je to fakt výborná směs, já si ji smíchávám s vařenou rýží a nemá to chybu!!!


autor: Minuska    Poslední změna: 26.10.2007 21:07:03
Předchozí článek Pekingské placičky Další článek Celkem rychlá večeře-zapečené
maso s česnekem
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×