Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Langoše

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
30 dkg hladké mouky
1 kostka droždí
250 ml mléka
1 malá vařená brambara (do těsta nastrouhat na jemném struhadle)
šetka soli, truchu cukru do kvásku.

Z vlažného mléka a droždí uděláme kvásek a metiím si připravíme mouku, brambor a sůl.

Zaděláme klasické kynuté těsto a necháme kynout. Já většinou zadělám těsto a jdeme s klukama ven tak na hodinu a půl těsto nepřekyne a dobře se s ním potom pracuje.

Langoše tvořím rukama namočenýma v oleji aby se těsto moc nelepilo a vkládám je na rozpálený olej. Opečeme z obou stran a pak doděláme dle vlastní chuti.
My děláme máslo + česnek + kečup + sýr.
Máslo se rozpustí a do rozpuštěného namačkám česnek každý dle chuti:o)








autor: Zuzi    Poslední změna: 07.09.2008 19:12:02
Předchozí článek Specialita Další článek Zapečené filé se sýrem
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×