Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Mandlovy chleba

Rady, recepty - vlastní, kde kupovat směsi. Za námět na novou rubriku děkujeme JaniněK.

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

200 g hrube mouky

300 ml vody

+

150 ml vody

300 g hladke mouky

4 lzicky soli

1 lzicka medu

pytlik suseneho drozdi (polovica cerstveho)

 

drceny kmin, mandle, bylinky

 

Na dno pakarny (michadla nasazena) se nasype hruba mouka a zalije se 300 ml varici vody. Nejakym drevenym michadelkem se promicha. Po schladnuti na pokojovou teplotu se zalije 150 ml studene (pokojove) vody, a pak normalne, jak jakykoliv jiny chleba - mouka, do jednoho rohu sul, do druheho med, doprostred drozdi.

Po pipnuti kmin, mandle (cele, klidne neloupane), bylinky (bozi je pazitka a jine hodne vonave)

 

autor: zajic    Poslední změna: 21.07.2012 14:32:09
Předchozí článek Domácí houstičky Další článek Makoví šnečci
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×