Inzerce
Inzerce
Inzerce

Huraaa, vysledky dopadly dobře !!! - diskuze

  • Huraaa, vysledky dopadly dobře !!!
    Hlasim se opet po delsi dobe, ale se skvelou zpravou! Byli jsme pred tydnem na poslednim vysetreni - lumbalce a sternalce- a vysledky jsou dobre! Honzik uz je v poradku! Ted bude jeste pul roku uzivat preventivne biseptol o vikendu a bude nabirat silu do dalsich dni.
    Bylo to uzasne, kdyz jsem mu mohla rict, ze tohle je posledni vysetreni a ze vsechny ty leky uz mit nebude. Koukal na me vydesene, brecela jsem jako zelva, radosti!
    Bude to sice jeste dost narocne v tom, ze bude Honzik hodne marodit, nez se telicko nastartuje a vybuduje si novou imunitu. Verime, ze to spolu zvladneme a modlime se, at se ta "potvora" uz nikdy nevrati.
    S braskou doma kazdy den radeji. Obcas to vsak byva ponorkove. Na jare pristiho roku uz by mohl nastoupit do skolky. Bude to na par hodin tydne, aby si pomalu zvykl a telicko se obrnilo.
    Radi bychom podekovali vsem, kteri nam pomohali a stale pomahaji a drzeli nam celou dobu pesti! Je to porad dost narocne, ale uz s velkou, obri, ulevou. Dekujeme za to, ze tu s nami jste!      
    Prikladam par fotek z posledniho vysetreni a foto s braskou.
    Ludmilka84   | 01.11.2016 22:31:30 | Reakcí: 2, poslední: 01.11.2016 22:37:47
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: Příběh Honzíka s leukémií a jeho rodiny (strana 2)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×