Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: smetanovo špenátový bulgur

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek


1 cibule, nakrájená nadrobno
2 lžíce másla
300 g mraženého špenátu, sekaného (ne pyré, ale může být příp. listový)
200 g bulguru
200 ml smetany ke šlehání
400 ml zeleninového vývaru (nebo kuřecího)

 

Na másle necháme zesklovatět cibuli, přidáme špenát, bulgur, smetanu a vývar a přivedeme k varu. Zakryté zvolna vaříme 10 minut (občas promícháme), poté odstavíme a pod pokličkou necháme dojít, dokud bulgur zcela nezměkne (cca 20 minut - za tu dobu se zbyvajici dova do bulguru vcucne). Před podáváním promícháme.

autor: chezzie    Poslední změna: 05.12.2015 13:28:52
Předchozí článek Zkouška Další článek Salát ze syrové červené řepy
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×