Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Bramborový chleba

Rady, recepty - vlastní, kde kupovat směsi. Za námět na novou rubriku děkujeme JaniněK.

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

150 g vařených, nastrouhaných brambor, 1/2 lžičky cukru krupice, 1 vejce, 300 ml vlažné vody, 7 g droždí, 2 lžičky soli, 630 g hladké mouky, 25 ml másla .... Do pekárny dáme všechny ingredience, nejprve tekuté a potom ostatní, dáme program těsto a necháme kynout.
Pak z těsta uděláme bochník, dáme na plech, necháme ještě vykynout, potřeme slanou vodou a dáme péct do předehřáté trouby.
Bramborový domácí chléb pečeme asi 50 minut na 170 °C.



autor: tygřímáma    Poslední změna: 15.03.2013 18:35:24
Předchozí článek Toustový chleba Další článek Vanilkové copy
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×