banner

Recepty

Podělte se s námi o vaše bezva recepty!

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Recepty pro dnešní den / Nejoblíbenější recepty

Nepečené cukroví s mandlemi 1.-9.

1. MANDLOVÉ KOSTIČKY:250 g jemně ml. mandlí, 250 g ml. cukru, 1 vejce, 1 žloutek. Poleva: 2 bílky, 140 g ml. cukru, 1 lžička van. cukru – vše vyšlehat...

cuketa po orientálsku

Cuketa600 gCibule400 gRajčatový protlak300 gČesnek                 palička Zázvor1 lžíceSojová omáčka5 lžíceWorchester1 lžícePolévkové koření1 lžícePá...

Makova babovka

pytlik mleteho maku (200g)3 hrnky polohrube mouky2 hrnky krystalu1 hrnek oleje1 hrnek jogurtu2 vejceprdopec V mise smichame, jak to lezi a bezi, na po...

Související témata:

Těhotenství

Plánujete těhotenství? Chcete vědět, jak otěhotnět, kdy je možnost otěhotnění nejpravděpodobnější? Co je to oplodnění? Jak můžete ovlivnit pohlaví dítěte a jak poznáte, že jste těhotná?

Šestinedělí

Po porodu začíná pro maminku nejnáročnější období. Dostává se do zcela nové role. Kromě péče o dítě ji čeká nemalé úřední vyřizování (rodný list dítěte, pojištění dítěte apod.)

Celebrity na BOL

Každodenně se v médiích dočítáme, jak se s mateřstvím vyrovnala ta či ona modelka, nebo jiná rádoby celebrita. Jak vychovává své děti. Určitě jsou to mnohdy zajímavé pohledy na život a výchovu.

Poznávame BOL

Babyonline.cz je nejnavštěvovanější odborně garantovaný portál, zaměřený na těhotenství a péči o dítě. Byl spuštěn 1. 1. 2007 a jeho zakladatelkou je MUDr. Jana Martincová.

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč