banner

Recepty

Podělte se s námi o vaše bezva recepty!

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Recepty pro dnešní den / Nejoblíbenější recepty

Buchty jako od babičky

Suroviny:250 ml vlažného mléka 150 g rozpuštěného másla 2 žloutky špetka soli 50 g krystalového cukru 1 sáček vanilkového cukru 2 lžíce citronové šťáv...

Helenské rohlíčky

Dělám po několikáté a vždy se povedly, s těstem se moc dobře pracuje, je to první plněné pečivo, které mě při pečení nikdy neprasklo. Ale nedělám těst...

Sýrový chleba

250ml vlažné vody1 rozšlehané vejce1 lžíce oleje4 lžíce kečupu1 lžička soli1/4 lžičky mletého pepře500g hladké mouky1/2 kostky droždíSuroviny dát do p...

Související témata:

Těhotenství

Plánujete těhotenství? Chcete vědět, jak otěhotnět, kdy je možnost otěhotnění nejpravděpodobnější? Co je to oplodnění? Jak můžete ovlivnit pohlaví dítěte a jak poznáte, že jste těhotná?

Šestinedělí

Po porodu začíná pro maminku nejnáročnější období. Dostává se do zcela nové role. Kromě péče o dítě ji čeká nemalé úřední vyřizování (rodný list dítěte, pojištění dítěte apod.)

Celebrity na BOL

Každodenně se v médiích dočítáme, jak se s mateřstvím vyrovnala ta či ona modelka, nebo jiná rádoby celebrita. Jak vychovává své děti. Určitě jsou to mnohdy zajímavé pohledy na život a výchovu.

Poznávame BOL

Babyonline.cz je nejnavštěvovanější odborně garantovaný portál, zaměřený na těhotenství a péči o dítě. Byl spuštěn 1. 1. 2007 a jeho zakladatelkou je MUDr. Jana Martincová.

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč