banner

Celkem 4 příspěvky

Zobrazit příspěvky podle:
Máslo je fajn, ale přepaluje se už při 120 stupních, takže pozor na teplotu. Já používám řepkový olej, dle testů vychází dobře.

Juuu, maslo se radsi ani nezminuje

Ja dusim zeleninu jedine na masle, aj houby.
Maso jsem snad nikdy nedusila, no jo, zajic masovej amater.
Já používám parní hrnec...Jinak na olivovém oleji. Tak snad dobré
Tyyjo, to je zajimave - a to kdyz uz,tak jsem amso vzdycky predtim solila.
Jinak pro me je i novinka to,ze od urcite teploty uz je to spatne.Snazim se ted nepredsmazovat vubec,ale dam si na to i do budoucna pozor

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč