banner

Vychytávky

Podělte se s námi o vaše účinné tipy, jak co dělat!

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Vychytávky pro dnešní den / Nejoblíbenější vychytávky

práce z domu

Nabízím seriózní přivýdělek na smlouvu. K práci potřebuji PC, výše výdělku záleží jen na Vás. Nenechte si život otrávit tím, že nemáte peníze,...

navléknutí nitě

pokud se vám nedaří navléknout niť na jehlu tak stačí na konec nitě stříknout trochu laku na vlasy.

Pro maminky,poradenství o zaměstnání a rekvalifikační kursy

V časopise jsme našla tyto užitečné stránky,jsou vhodné pro všechny a moc pro maminky končící mateřskou dovolenou.Zkoukněte to ,myslím že to stojí za...

Související témata:

Těhotenství

Plánujete těhotenství? Chcete vědět, jak otěhotnět, kdy je možnost otěhotnění nejpravděpodobnější? Co je to oplodnění? Jak můžete ovlivnit pohlaví dítěte a jak poznáte, že jste těhotná?

Šestinedělí

Po porodu začíná pro maminku nejnáročnější období. Dostává se do zcela nové role. Kromě péče o dítě ji čeká nemalé úřední vyřizování (rodný list dítěte, pojištění dítěte apod.)

Celebrity na BOL

Každodenně se v médiích dočítáme, jak se s mateřstvím vyrovnala ta či ona modelka, nebo jiná rádoby celebrita. Jak vychovává své děti. Určitě jsou to mnohdy zajímavé pohledy na život a výchovu.

Poznávame BOL

Babyonline.cz je nejnavštěvovanější odborně garantovaný portál, zaměřený na těhotenství a péči o dítě. Byl spuštěn 1. 1. 2007 a jeho zakladatelkou je MUDr. Jana Martincová.

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Set 5 dětských knížek 0–8 let

Předškolní vzdělávání
Včetně jediné komplexní předškolní přípravy s mnoha praktickými aspekty pro život. Předejte svému dítěti jedinečné kvalitní know-how lékařky-vzdělavatelky s vysokými nároky na všeobecné vzdělání. „Na prvních 6 letech extrémně záleží,“ říká Jana Martincová, matka ADHD dítěte, díky kterému se stala autorkou a vydavatelkou, a své dítě tak posunula ve vývoji.
cena pouze u nás: 1 425 Kč