banner

Vychytávky

Podělte se s námi o vaše účinné tipy, jak co dělat!

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Vychytávky pro dnešní den / Nejoblíbenější vychytávky

Robot na okna?

čau mamči. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s robotem na okna? Vyplatí se to ? Viděla jsem a dost slyšela o nějakém robotu na okna,...

Jak načernit obličej u čerta

Tchýně letos bude dělat čerta a řešili jsme, čím ji načernit. Napadlo mě živočišné uhlí (tabletky proti průjmu) a světe div se, krásně to černí. Hlavn...

bezpečnostní prvky pro ochranu našich skřítků

http://www.mimina.cz/detsky-nabytek-doplnky/chicco-plastovy-uzaver-na-lednici-a-wc?v=299599http://www.kocarky-lvicek.cz/Pece-o-dite-a-hygiena/bezpecny...

Související témata:

Těhotenství

Plánujete těhotenství? Chcete vědět, jak otěhotnět, kdy je možnost otěhotnění nejpravděpodobnější? Co je to oplodnění? Jak můžete ovlivnit pohlaví dítěte a jak poznáte, že jste těhotná?

Šestinedělí

Po porodu začíná pro maminku nejnáročnější období. Dostává se do zcela nové role. Kromě péče o dítě ji čeká nemalé úřední vyřizování (rodný list dítěte, pojištění dítěte apod.)

Celebrity na BOL

Každodenně se v médiích dočítáme, jak se s mateřstvím vyrovnala ta či ona modelka, nebo jiná rádoby celebrita. Jak vychovává své děti. Určitě jsou to mnohdy zajímavé pohledy na život a výchovu.

Poznávame BOL

Babyonline.cz je nejnavštěvovanější odborně garantovaný portál, zaměřený na těhotenství a péči o dítě. Byl spuštěn 1. 1. 2007 a jeho zakladatelkou je MUDr. Jana Martincová.

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Set 5 dětských knížek 0–8 let

Předškolní vzdělávání
Včetně jediné komplexní předškolní přípravy s mnoha praktickými aspekty pro život. Předejte svému dítěti jedinečné kvalitní know-how lékařky-vzdělavatelky s vysokými nároky na všeobecné vzdělání. „Na prvních 6 letech extrémně záleží,“ říká Jana Martincová, matka ADHD dítěte, díky kterému se stala autorkou a vydavatelkou, a své dítě tak posunula ve vývoji.
cena pouze u nás: 1 425 Kč