banner

Vychytávky

Podělte se s námi o vaše účinné tipy, jak co dělat!

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Vychytávky pro dnešní den / Nejoblíbenější vychytávky

kojeni dvojcat

no tak s kojenim dvojcat jsem si fakt uzivala,Dominika uz v porodnici stavkovala a prso odmitala,chtela jen odstrikane,takze jsem to mela jednoduche,n...

Suchá pokožka

Filípek měl skoro od půl roku na nožičkách takový suchý fleky,jakoby strupy.Neměl to jen Fífí ,ale tady strašná spousta dětí kolem nás,každé v jiném r...

Jak na kocovinu

Zkuzte některou z těchto rad:- hned po probuzení vypít 2 velké sklenice vody(odstraní dehydrataci)- vypít velkou sklenici pomerančového džusu(odbouráv...

Související témata:

Těhotenství

Plánujete těhotenství? Chcete vědět, jak otěhotnět, kdy je možnost otěhotnění nejpravděpodobnější? Co je to oplodnění? Jak můžete ovlivnit pohlaví dítěte a jak poznáte, že jste těhotná?

Šestinedělí

Po porodu začíná pro maminku nejnáročnější období. Dostává se do zcela nové role. Kromě péče o dítě ji čeká nemalé úřední vyřizování (rodný list dítěte, pojištění dítěte apod.)

Celebrity na BOL

Každodenně se v médiích dočítáme, jak se s mateřstvím vyrovnala ta či ona modelka, nebo jiná rádoby celebrita. Jak vychovává své děti. Určitě jsou to mnohdy zajímavé pohledy na život a výchovu.

Poznávame BOL

Babyonline.cz je nejnavštěvovanější odborně garantovaný portál, zaměřený na těhotenství a péči o dítě. Byl spuštěn 1. 1. 2007 a jeho zakladatelkou je MUDr. Jana Martincová.

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Set 5 dětských knížek 0–8 let

Předškolní vzdělávání
Včetně jediné komplexní předškolní přípravy s mnoha praktickými aspekty pro život. Předejte svému dítěti jedinečné kvalitní know-how lékařky-vzdělavatelky s vysokými nároky na všeobecné vzdělání. „Na prvních 6 letech extrémně záleží,“ říká Jana Martincová, matka ADHD dítěte, díky kterému se stala autorkou a vydavatelkou, a své dítě tak posunula ve vývoji.
cena pouze u nás: 1 425 Kč