banner

Diskuzní klub - Diskuze - Manželství po porodu, životní styl, sex po porodu

Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 953 příspěvků

oblíbená poloha ???

zacnu:Drsna rychlovka zezadu.

Dame nejake nezne tema

Nosím jeho trika na doma, ale vyprané. A stejně to, co dám na sebe je už moje, zásadně nevracím. Občas si půjčím jeho mikinu nebo veliký chundelatý župan, když je mi zima. když jsem mu ten župan kupovala jako dárek, dopředu jsem s tímto účelem počítala a mám ho víc než on.

Dame nejake nezne tema

Ne nenosím. Občas spím u něj v posteli, ale jen proto, že u mě není místo

Dame nejake nezne tema

manža nikde pryč nebývá a dnes už by mě to ani nenapadlo. Dřív ale, když jsme byli mladší a scházeli se prakticky jen o víkendech, jsem sem tam spala v jeho triku. Dodnes mi jeho trička hezky voní, ale už bych si ho asi na sebe nevzala.

Dame nejake nezne tema

Tak zrovna smrdute ne, ale obcas si k jeho vecem cichnu, ta smes parfemu a vsech jeho vuni me dostava. Zpocene fotbalove dresy ovsem taky - jen obracene :-)))

Dame nejake nezne tema

ne, jen si sem tam půjčím mikinu, když je mi zima a nechce se mi hledat tu moji. Ale když ještě chodil na noční, spávala jsem s jeho pyžamem na polštáři:-)

Dame nejake nezne tema

někde se asi stala chyba :-D Já jsem naopak ráda, že občas \"vypadne\" z domu. Fakt jeho oblečky nenosím, ani nespím v jeho posteli

Dame nejake nezne tema

Ne, nikdy. Ani nespím v jeho posteli... Takovou závislost jsem na žádném chlapovi nikdy neměla Mně stačí si ho očuchat \"naživo\" když je doma.

Dame nejake nezne tema

Posunuju jeho peřinu, abych se mohla rozvalovat Ale na usnutí mi nepomůže nic, ani to triko.

Dame nejake nezne tema

jasně že jo, i když pouze jeho čisté ponožky ze skříně

Dame nejake nezne tema

ani ne... kdyz je pryc dyl tak si maximalne pujcim jeho malej polstarek, ale oblikat se do jeho pyza me teda nenapadlo...

Dame nejake nezne tema

ne

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč