Inzerce
Inzerce
Inzerce

Diskuze: Zážitková gastronomie v nově zrekonstruovaném Hraničním zámečku (strana 1) - diskuze

  • no jejda
    promin,ale az na syr z bezem a pak dezert bych se krome sneku nenajedla  koprivy nesnasim ,protoze cely zivot do me cpala babi,tata a tety ruzne uzasne chutne pokrmy z kopriv..vazne dobre...ale proste je clovek prejeden,kralika a candata ani nahodou ...at je udelanej sebelepe  a syr s brusinkama nebo aronii ci bezem jime od mala a je to super..ja jim porad i blbej smazak s brusinkovym domacim dzemem...  ...a nechapu proc si to lidi kazi tatarkou      a sneky jsme uz jako pidilidi co sotva chodi sbirali a ty uzasne veci co z nich delala moje babi a muj tata se to od ni naucil a v dalamacii jsme tomu jeste dodali novy riz      mnam,panceta domaci super...po te se mis tyska...a nastesti mam aspon obcas domaci z dalmacie, ale krasne misto a diky za tip, az budeme tam dole
    Liberte   | 23.08.2018 14:32:56 | Reakcí: 3, poslední: 24.08.2018 13:14:25
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: no jejda
      Jarko, tomu podlehneš :-).
      Kopřiva v tom vůbec není cítit. Je to fakt úplně jiné než to domácí vaření...
      Calamity J.   | 24.08.2018 11:59:44
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: no jejda
        tu necitim z niceho co mi serviruji nasi, ani ze stavy...ale pruser je ten,ze vis , ze to tam je a od mala to sbiras a jis...brrrrr        i ted mam doma skvelej sirup, kterej si porad vyzadujou znamy, detem chutna, jen uz to nesbiraj  a takova omacka misto kecupu, delikatesa...jen to clovek po tech skoro 50 letech vazne nechce nikde jinde 
        Liberte   | 24.08.2018 13:13:02
        Reagovat | URL příspěvku
Vložit příspěvekČlanky s diskuzí
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×