Inzerce
Inzerce
Inzerce

Diskuze: Jaký tuk použít při dušení? (strana 1) - diskuze

  • Máslo je fajn, ale přepaluje se už při 120 stupních, takže pozor na teplotu. Já používám řepkový olej, dle testů vychází dobře.
    Aly   | 11.04.2015 13:57:03
    Reagovat | URL příspěvku
  • Juuu, maslo se radsi ani nezminuje
    Ja dusim zeleninu jedine na masle, aj houby.
    Maso jsem snad nikdy nedusila, no jo, zajic masovej amater.
    zajic   | 17.03.2011 13:22:33
    Reagovat | URL příspěvku
  • Já používám parní hrnec...Jinak na olivovém oleji. Tak snad dobré 
    medox   | 17.03.2011 10:52:47
    Reagovat | URL příspěvku
  • Tyyjo, to je zajimave - a to kdyz uz,tak jsem amso vzdycky predtim solila.
    Jinak pro me je i novinka to,ze od urcite teploty uz je to spatne.Snazim se ted nepredsmazovat vubec,ale dam si na to i do budoucna pozor
    janney   | 17.03.2011 07:14:43
    Reagovat | URL příspěvku
Vložit příspěvekČlanky s diskuzí
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×