Hrad Červený Újezd

Hrad Červený Újezd nabízí kompletní služby v oblasti pořádání rodinných oslav, rautů, recepcí a svateb. Najdete zde také muzeum českého venkova, rozsáhlý areál venkovských staveb a restauraci Krčmu.

Hrad Červený Újezd byl postaven v letech 2001 až 2002 v obci Červený Újezd nedaleko Unhoště (okres Praha - západ) se záměrem vytvořit historizující objekt, který by vycházel s tradičních řemeslných postupů a odpovídal současným nárokům.

Inzerce

V interiéru hradu dále najdete rozsáhlé muzeum českého venkova. Jde o stálou expozici zhruba 4000 exponátů, které pocházejí z celé České a Slovenské republiky a představují nám každodenní venkovský život v období mezi 17. a 20. stoletím.

Inzerce

Navštívit můžete také zahradu se skanzenem, která je krásná po celý rok a vybízí k procházce. Můžete si zblízka prohlédnout repliky větrného mlýna, sušárnu chmele, zvonici, vinné sklípky a mnoho dalšího. Většina staveb má zpřístupněné interiéry.

Inzerce

Hrad Červený Újezd je ideálním místem pro pořádání svateb, firemních i rodinných akcí, konferencí, dětských dnů apod. V areálu se nachází restaurace Krčma, která zajistí veškeré občerstvení.

Inzerce

Více infoormací zde www.hrad-cervenyujezd.cz.

Zpracováno podle podkladů dodaných hradem Červený Újezd.

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Středočeský kraj, Červený Újezd: Hrad Červený Újezd - diskuze

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×